Гонзо за връщането си в Левски: Скоро нещата ще се решат

„Нещата ще се случат, когато се случат”, философски заключи треньорът на Черно море след 0:0 в Ловеч

Гонзо за връщането си в Левски: Скоро нещата ще се решат

Чисто тактически изиграхме много добре мача. Не можахме да развием добре своите шансове, можеше и да победим, но съм доволен от показаното.

Така Георги Иванов коментира нулевото равенство на Черно море срещу Литекс в Ловеч. Двубоят бе първи от плейофите на „А” група, а след него наставникът на „моряците” дори изрази съжаление, че момчетата му не са спечелили пълния комплект от точки.

„За съжаление, не съумяхме да реализираме ситуациите, които имахме. Особено през първото полувреме, направихме 2-3 контраатаки и трябваше да ги развием по-добре. Ако бяхме повели, щяхме да победим. Като цяло обаче, за нас този резултат е добър."

"Целите ни са да играем достойно във всеки един мач”, сподели Гонзо, който бе попитан дали завръщането му в Левски е въпрос на часове, каквито информации се появиха в навечерието на сблъсъка с Литекс и отговори така:

"Тази тема нека не я коментираме. Мисля, че в скоро време ще се решат нещата. На мен ми е банална вече темата и започва да ми натежава. Нещата ще се случат тогава, когато се случат. Нека не избързваме. Лека вечер.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки