Прероденият национален отбор среща Белгия на "Крал Бодуен" тази вечер

"Трикольорите” ще се опитат да преглътнат внезапното отказване от националния отбор на капитана Димитър Бербатов

Прероденият национален отбор среща Белгия на "Крал Бодуен" тази вечер

Националният отбор на България по футбол излиза днес в първата си контрола преди европейски квалификации.

На стадион „Крал Бодуен” тази вечер от 21,45 часа „трикольорите” ще се опитат да преглътнат внезапното отказване от националния отбор на капитана Димитър Бербатов и да тръгнат с победа и самочувствие в проверките преди битките за Евро 2012. Тимът на Станимир Стоилов се очаква да покаже ново лице без лидера на тима. Според някои това ще окаже положително влияние и отборът ще разгърне потенциала си, а според други това ще бъде истински удар за тима, от който няма да има възстановяване дълго време.

Мартин Петров, Велизар Димитров и Илиян Стоянов отпаднаха в последния момент от състава за мача с белгийците. Новото попълнение на турския Касъмпаша Николай Димитров получи спешна повиквателна след отказа на Бербатов.

Белгия пък излиза без две от най-големите си звезди. Това са защитникът на Байерн Даниел Ван Буйтен и Томас Вермален от Арсенал. В младия и перспективен отбор на домакините обаче фигурират имената на носещите прякора новите Дрогба и Меси – Лукаку от Андерлехт и Азар от Лил.

Срещата довечера ще можете да проследите с чат минута по минута на най-интересните моменти в мача или по БНТ, която ще излъчи пряко срещата.

Ето и стартовия състав на Станимир Стоилов:
Георги Петков, Станислав Манолев, Иван Иванов, Станислав Ангелов, Живко Миланов, Чавдар Янков, Георги Пеев, Стилиян Петров (к), Благой Георгиев, Ивелин Попов, Валери Божинов;

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки