Черноморец привлече Марек Минтал

Словакът е договорил всички подробни около сделката с мениджъра Карсимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич

Черноморец привлече Марек Минтал

Нови два трансфера направи Черноморец. Словакът Марек Минтал и бразилецът Антонио дос Сантош подписаха договори с клуба на Митко Събев, информира "Меридиан Мач".  

Двамата са уредили формалностите около сделката след среща с изпълнителния директор Фреди Бобич и мениджъра Красимир Балъков в Германия. Не е ясно единствено за какъв срок са контрактите на Минтал и Дос Сантош.

Словакът за последно е играл в Нюрнберг, който изпадна от Първа Бун-деслига. Бразилецът пък е ритал за клуб от португалското първенство.

Не са минали и две седмици откакто Черноморец бе разпуснат в лятна ваканция, а новите играчи вече са петима. Освен Минтал и Дос Сантош с бургаския клуб подписаха и трима българи. Става въпрос за Тодор Паланков, Георги Андонов и Пламен Крумов. Очаква се до началото на подготовката да бъдат привлечени още четирима.

Красимир Балъков държи да разполага с конкуренция за всеки един пост. Мениджърът на Черноморец гарантира, че през новото първенство тимът ще се бори за влизане в тройката и класиране на финал за Купата на България.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки