БФС натиска за плащане към Паро

Миналата година така взели пари Стойчо Младенов и Адалберт Зафиров

БФС натиска за плащане към Паро
Внесени в БФС споразумения, подписани от ЦСКА за дълговете към Аспарух Никодимов и македонеца Кировски, могат да изиграят лоша шега на клуба. „Червените" заведоха срещу тях дела, а в същото време в документите, подписани от Александър Тодоров в присъствие на нотариус, се казва, че е компетентна лицензионната комисия.
 
По същия начин миналата година пари от „Титан" получиха сегашният старши треньор Стойчо Младенов и Адалберт Зафиров. И срещу тях имало заведени дела, но от БФС били категорични, че трябва да си вземат парите.
 
Развитие по случая ще има до средата на идната седмица, след като приключи размяната на документите по лиценза. Това е обичайна практика. Окончателното решение се взима в края на април.
 
ЦСКА хвърли изключителни усилия за осигуряването на лиценза, като разплати доста сериозни суми, които останаха от ерата на „Титан". Останаха само малки проблеми, свързани с Никодимов, Кировски и вратаря Томас Черни, влязъл в историята на футбола като съден от настоящия си работодател.
 

Според юристи ЦСКА е сгрешил и с делата, като ги е завел в Софийския градски съд. За трудови спорове компетенцията е на районния, но това е за сметка на адвокатите на клуба. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки