Кубрат Пулев: Хърватинът не беше от моята класа

Очаквам още мръсни номера от Кличко. българи опитват да ми пречат, сподели Кобрата след 20-ия си успех на професионалния ринг

Кубрат Пулев: Хърватинът не беше от моята класа
Кубрат Пулев постигна 20-а поредна победа на професионалния ринг, но след победата над хърватина Ивица Перкович сподели, че противникът не е бил на неговото ниво.

„Ситуацията беше доста изнервена, но в големия спорт и големия бокс, мръсните номера са постоянни. Аз пак гледам оптмистично на нещата и мисля, че това ми помага да бъда още по-устойчив и здрав психически. Той (Перкович) не трябваше да рискува срещу такъв противник. Той изобщо не беше от моята класа. Да се правя на герой, че е било кой знае колко трудно, няма да ми отова на мен. Напрежението обаче си го имаше и гледах да бъда максимално концентриран, да не изпусна някой удар. А той щеше сам да си падне по някое време след толкова удари”, коментира Кобрата пред „Диема” след мача, който завърши само след три рунда.

Кубрат заяви, че се надява скоро да се бие с Владимир Кличко за световната титла в тежка категория, но очаква още мръсни номера.
„Лично се надявам да се случи и да се бия с Кличко. Да има българин в тежка категория, който да се изправи за световната титла. Очаквам още повече номера и още повече задкулисни настройки от страна на Кличко. Най-издържливият и най-постоянният печели. Аз съм се въоръжил и с търпение, и с всичко. Предполагам, че ще притиснат Кличко и той само трябва да каже кога смята този мач да се състои. Световната федерация си има закони, които трябва да се спазват. Той трябва или да защитава титлата срещу претендента, или да я оваканти. Важното е, че днес се справих с още едно препятствие”.

Пулев благодари на всичките си български фенове, но не скри, че българи също се опитвали да провалят плановете му.

„Благодаря ви! Радвам се, че имаше доста българи в залата, дошли отвсякъде. Радвам се и за хората, които са ме подкрепяли пред екраните. Успяхме да донесем още едма победа в моята кариера. Доста съперници, доста интриги около моя мач. Дори имаше и българи, които възпрепятстваха моя мач. Нали знаете приказаката за казана и българите, че само нашият казан никой не го пази”. 
Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки