Вече никой не иска в Левски

Това ръководство не може да привлече на „Герена" футболисти дори и от средна ръка

Вече никой не иска в Левски

Както каза Наско Сираков преди дни в студиото на Ринг.Бг, за трагичното състояние, в което е изпаднал сегашният Левски, може да съдим по това, че никому неизвестни футболисти се отказват да носят синята фланелка. 


Преди няколко дни беше Емил Аргиров-Животното, тази седмица е Атанас Борносузов (малко по-известен на футболната общност), а другата може и халфът на Брестник Петър Атанасов да предпочете да поритва в Б група, вместо да се къпе в съблекалнята на „Георги Аспарухов".

Неоспорим факт е, че от година насам селекцията в Левски удря на камък, и то на голям камък. Така наречените трансферни цели, които от клуба анонсират за уж сигурни нови попълнения, по една или друга причина се отказват от Левски. Въпросът е обаче защо?

И слепецът е насяно, че в синия клуб нещата не са розови, но също така е факт, че независимо дали са в криза или не Левски и ЦСКА са стъпалото за всеки български футболист, колкото и клиширано да звучи.

На „Герена" обаче забуксуваха здраво с трансферите, което вече е тревожно. Гонзо продължава да се оплита като пате в кълчища, защото въпреки обещанията му за работа по селекцията се очертава подготовка с отбора да започне само... Калин Щърков от Чавдар Етрополе, който вероятно след някой друг ден ще бъде пратен да се труди в новата юношеска формация на Левски с обещанието, че и занапред ще се разчита на него.

Някои въпроси обаче изискват своите отговори, а в случая синият запалянко иска да знае защо дори средна ръка футболисти се мръщят на Левски? Защо мълчанието продължава? Какво става с обещаната от Батков супер-селекция? Къде са играчите от класа, които ще вкарат тима в Лига Европа? Не само, че ги няма, дори напротив. На „Герена" се скъсаха да получават факсове с отрицателен отговор, факт е, че допреди месеци за трансфер в Левски играчите даваха мило и драго.

„За Левски тръгвам и пеша", казваха някои, сега обаче май и със самолет не може да ги докараш. (Тема Спорт)

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки