Венци Стефанов: ЦСКА Москва иска да купи Велков на всяка цена

„Имаме споразумение с тях, те са съгласни с нашата оферта”

Венци Стефанов: ЦСКА Москва иска да купи Велков на всяка цена

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че централният защитник Стефан Велков е все по-близо до преминаване в ЦСКА Москва. Младият бранител е бил в руската столица от понеделник до сряда, като е тренирал с тима.

„Направиха му прегледи. Тренира два пъти с отбора, но това не значи, че е бил на проби. Те го гледат доста отдавна и искат на всяка цена да го закупят. Имаме споразумение с тях, но малко се страхуват след това, което се случи с Барселона, тъй като Велков още няма 18 години", заяви босът на „белите” пред „Тема спорт”.

„Имаме споразумение с ЦСКА Москва. Те са съгласни с нашата оферта. Искат с Гошо Миланов да има още един българин в отбора. Топката вече е при тях. Но аз им казах, че през това време може да дойде и друга оферта, за повече пари", добави Стефанов.

Както е известно, в края на миналата година 17-годишният централен защитник тренира и с Манчестър Юнайтед. В полезрението е още на Наполи и Байерн Мюнхен. През зимната пауза обаче младежкият национал претърпя операция на глезена след футбол на малки вратички, но успя да се възстанови доста бързо и вече е готов за игра.

„Нужен ни е още малко в Славия, после ще видим", завърши президентът на „белите”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки