Станков: Срещу Лудогорец за Купата бяхме тежко ощетени

“Срещу Ботев хвърляме всичко най-добро, радвам се, че фоневете ще напълнят стадиона”

Станков: Срещу Лудогорец за Купата бяхме тежко ощетени

Наставникът на Локо (Пловдив) Александър Станков обърна специално внимание срещу съдийството по време на първия полуфинал с Лудогорец за купата на България по време на пресконференцията за двубоя с Ботев (Пловдив), който ще се изиграе в събота от 16:15 ч. на “Лаута”. Той каза, че е бил умерен след мача, но след това е гледал запис на спорните ситуцаии.


“Искам да се отклоня от темата за мача с Ботев. Четох, че сме загубили шансове за купата след загубата от Лудогорец, но смея да твърдя, че те още съществуват. Бях умерен след края на мача. След това гледах записи и видях, че нашият отбор беше тежко ощетен. Няма никаква дузпа за Лудогорец. Не е нужно да се дава такава дузпа, този отбор няма нужда от такава помощ. Христо Ристосков тежко ни ощети, но ние ще се борим до края. Има вач в Пловдив и всичко е възможно. Рядко си позволявам да коментирам съдиите, но това което видях, е че няма никакво нарушение за дузпа”, коментира Станков.


Той добави, че няма да има една на ум за реванша с Лудогорец по време на двубоя от шампионата с Ботев, а че ще хвърли всичко най-силно срещу “канарчетата”.


“Тази декларация на феновете ме зарадва. Те чувстват, че сега е най-удачният момент да подкрепят отбора. По този начин и ние се чувстваме окрилени. Призовавам всички, които обичат Локомотив да напълнят стадиона. Нека утре победим заедно”, каза той.


“Познаваме достатъчно добре Ботев. Анализирахме мачовете им с Лудогорец, Локо (София) и ЦСКА. Познаваме ги много добре. Ще играем с всички сили, после ще мислим за Лудогорец”, допълни Станков.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки