Шефът на фенклуба на Локо (Пд): Проблемът се казва Коко Динев и трябва да бъде решен

Начинът на работа на Динев не е правилен и е пагубен за Локомотив изцяло, смята Велин Терзиев

Шефът на фенклуба на Локо (Пд): Проблемът се казва Коко Динев и трябва да бъде решен
Председателят на фенклуба на Локомотив (Пловдив) Велин Терзиев заяви, че не подкрепя крайните методи на протест, предприети от феновете на тима, които прекратиха дербито с Ботев, но не може и да ги съди, защото вече търпението им е свършило.

„Има проблем в клуба и той си остава. Не можем да ограничим хората да си изразят позицията по определен начин. Проблемът е налице, не може да не търсим вината в определени хора. Не съм участвал в тези неща, но многократно е имало настроения да се прибегне до подобни мерки. Аз съм против такива действия и никога не съм подстрекавал към такива действия, но когато един проблем се върти постоянно в медийното пространство и някои си мислят, че той ще се реши от само себе си. Хората имат различни виждания как да се реши един проблем. За мен е по-важно проблемът да се реши. Проблемът е Константин Динев. Да, той е проблемът. Начинът му на работа не е правилен и е пагубен за Локомотив изцяло”, коментира Терзиев в ефира на „Канал 3”.

Феновете обаче нямат никакви конкретни доказателства за своите съмнения, че любимият им клуб урежда мачове. Велин Терзиев вярва, че и след Коко Динев, Локомотив ще го има.

„Когато имам информация за симулативна игра, аз първи ще сезирам прокуратурата. Проблемът като цяло е, че в самия клуб не се случва както трябва. Нещата са оставени на самотек в клуба и това избива някъде. Просто не се работи професионално. С Методи Стойнев сме в добри отношения, с него комуникираме. Винаги съм помагал нещата да не стигат до тук, но голяма част от феновете смятат, че само така може да се реши проблема. Виждате, че само с писане и говорене не се случва нищо. Друг е въпросът, че това е незаконно. Искаме професионално ръководене на клуба. Питайте и феновете на Ботев защо хвърлят бомби Молотов. Многократно призовавахме Коко Динев да дойде и да говори с нас, а не са 10 избрани човека, както той винаги е искал. Той пак е с изключени телефони и се е покрил някъде. Слагат си хората главата в торбата заради неща, за които е виновен той. Не одобрявам тези методи на феновете, но не ги и обвинявам, защото всеки си има свое виждане. Целта е една. Погледнато реално, ако нямаме друга алтернатива сме готови да сме и във „В” група. Локомотив е силен, защото ние сме една голяма общност. Трябва да има човек, който да е безкористен благодетел. Сигурен съм, че след Коко Динев ще дойдат хора, които са готови да работят за благото на Локомотив”.

„Призивът е, че нашата сила е общността и трябва да сме единни. Трябва да спрем да робуваме на медийни внушения, че без една личност Локомотив е загинал. Локомотив е съществувал много преди Коко Динев и пак ще съществува. Само трябва да бъдем заедно”.
Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки