Представят новия Марек в петък

Новият Марек 2010 ще бъде официално представен на футболната общественост в петък от 18.00 часа на стадион "Бончук", предаде кореспондентът на Novsport.com в Дупница.

Представят новия Марек в петък
Новият Марек 2010 ще бъде официално представен на футболната общественост в петък от 18.00 часа на стадион "Бончук", предаде кореспондентът на Novsport.com в Дупница.

Новият отбор се очаква да започне участие в "А" Окръжна група, тъй като не получи лиценз за професионалния футбол, заради задължения на бившия президент Йордан Андреев към БФС и други институции.

В петък ще бъде представен целият клуб, който включва над 120 деца от всички възрастови групи, както и мъжкия тим. За целта е поръчана пълна екипировка за всички.

За да стане събитието по значимо са поканени ветерани на Марек, а залата за пресконференции на стадиона ще бъде превърната в музей на славата, като за целта ще бъде изложено и копие на Купа на Съветската армия, която Марек печели през далечната 1978 г.

Мъжкият тим на Марек ще бъде воден от Иво Паргов, юношите старша възраст са поверени на Анжело Кючуков, младшата на Янек Кючуков, а децата на Иван Стоянов. Идеята е до две години да се възроди детско-юношеската школа на отбора, която бе занемарена в последните години.


От миналогодишния отбор на Марек, който игра в "Б" група се очаква да останат поне 5-6 футболисти, които да играят и в четвъртата ни футболна дивизия, както и ще бъдат привлечени още от Миньор (Бд).В Дупница се заговори, че Марек може да вземе лиценза на съседите си от Бобов дол и да започне във "В" група, заради кризата в Миньор, но за сега никой от отговорните фактори не дава такива индикации.

В средата на седмицата ще се разбере повече за състоянието на Миньор (Бд), но едно е сигурно, че финансите ще бъдат сериозно орязани, спрямо тия от последните две години, когато Христо Ковачки издържаше тима.

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки