Гонзо: Левски връща по някакъв начин характера си, след тази игра не можем да бъдем разочаровани и от равния+ВИДЕО

"Липсва ни човек, който да бъде зад нападателя. В понеделник имаме преговори с такъв и ще бъдем окомплектовани за сезона", разкри той

Гонзо: Левски връща по някакъв начин характера си, след тази игра не можем да бъдем разочаровани и от равния+ВИДЕО
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че е доволен от играта на отбора. По думите на Гонзо, „сините” връщат своя характер. Той поздрави Локомотив (Пловдив) за спечелената точка, въпреки че ги разкритикува за игровото им поведение.
 
„Доволен съм от играта, до последната минута искахме да победим. С едно минаване на центъра ти вкарват гол и след това трябва да се радваме, че е завършили наравно. Доволен съм като цяло. Оптимист съм. Има доста нови, които показаха доста добро ниво. Много е лесно да дойдеш на „Герена” и да риташ накъдето ди падне. Локомотив не се опита да се надиграва с нас. Единственото хубаво е, че през цялото време доминирахме. Липсва ни човек, който да бъде зад нападателя. В понеделник имаме преговори с такъв човек и ще бъдем окомплектовани за сезона”, разкри Гонзо.
 
„Очаквам всеки мач да побеждаваме. Ако се направи реална съпоставка, ще видите, че Левски доминираше през цялото време. Желание имаше до последната минута. Левски връща по някакъв начин характера си, но след тази игра не можем да бъдем разочаровани и от равния. Така е в спорта, не винаги по-добрият побеждава”, допълни клубният началник.

 
Той беше категоричен, че в отбора няма напрежение.
 
„Абсолютно няма напрежение. Това е първи мач, всеки първи мач е много труден, нагласата, настройката, първите 15-20 имахме проблеми, след това Левски заслужаваше да победи. Но локомотив се бори и трябва да ги поздравим.”
 
В скоро време Левски ще обяви името на новия си генерален спонсор, като това ще бъде голяма за България застрахователна компания. „Сините” ще дадат подробности и по условията на партньорството. Тази вечер Левски игра без логото на „М-Тел”.
 
„Левски преговаря с генерален спонсор, М-Тел остава основен спонсор на отбора. Има преговори с голяма застрахователна компания, но тепърва ще разберете параметрите. Това ще стане в близките дни. Финансово не сме спокойни. Не е това, което трябва да е. Но всичко е изчистено. Футболистите са получили заплатите си.”
 
„За месец и половина имаме нов отбор. 13-14 човека напуснаха и взехме нови хора, които изграждаме като отбор. Всички хора трябва да имат търпение. Във футбола нещата не стават за един ден. Но тези, които имаме, ни дават успокоение за бъдещето.”
 
„Последната седмица дойдоха 5 играча и е нормално Левски да изпитва проблем със синхрона.”

 
Гонзо беше категоричен, че „сините” ще излязат за победа срещу ЦСКА следващата седмица.  
 
„Левски излиза срещу ЦСКА за победа и срещу всички противници. И ако е мотивиран, ще има успехи. Добрата игра днес беше на лице, резултатът не е. Когато има добра игра, успехите ще дойдат. Смятам, че имаме футболисти, които все още трябва да подобряват нивото си и да дават най-доброто за Левски.”
 
„Имаме недостиг на футболисти. След като се върнат юношите от Европейското първенство, отборът ще изглежда по различен начин.”

 
В заключение Георги Иванов заяви, че Левски разполага с добър колектив.
 

„Няма да правя генерални оценки на никого. Всеки един се бореше до последно и искаше да победим. За нас е важен колективът и с колектива ние ще успяваме. Смятам, че направихме добър колектив с добри футболисти.”  

ОФИЦИАЛНО: Пирин е с нови собственици

Управлението преминава в ръцете на Георги Спасов

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки