Валери Божинов пред Novsport.com: Няма да преминавам в Лацио, твърдо оставам в Манчестър Сити

"Много се радвам, че Лацио проявява интерес към мен, след като токова много време бях контузен. На практика аз не съм играл 1,5 година или 2 години, но такъв интерес не може да не ме радва. Хубаво е, когато отборите те искат, след като си претърпял такива тежки травми. Въпреки интереса, аз със сигурност ще остана в Манчестър Сити. Говорил съм с Марк Хюз и на практика аз съм нов играч за отбора, след като почти не съм играл за него", заяви Божинов.

Валери Божинов пред Novsport.com: Няма да преминавам в Лацио, твърдо оставам в Манчестър Сити

Нападателят на Манчестър Сити Валери Божинов заяви пред Novsport.com, че няма никакъв шанс да заиграе за италианския Лацио. Той допълни, че е провел разговори с Марк Хюз и със сигурност ще остане в Манчестър Сити, където се надява да се наложи, след като се възстанови. Валери допълни още, че се радва на интереса от страна на Лацио за него, но не пропусна да отбележи, че има недовършена работа в Манчестър Сити.

"Много се радвам, че Лацио проявява интерес към мен, след като токова много време бях контузен. На практика аз не съм играл 1,5 година или 2 години, но такъв интерес не може да не ме радва. Хубаво е, когато отборите те искат, след като си претърпял такива тежки травми. Въпреки интереса, аз със сигурност ще остана в Манчестър Сити. Говорил съм с Марк Хюз и на практика аз съм нов играч за отбора, след като почти не съм играл за него", заяви Божинов.

"Имам недовършена работа в Сити. Искам да се наложа в състава и всички искат от мен да видят това на което съм способен. Моето желание е да остана тук, в Англия и а играя в отбора си. Колкото до въпроса за националния селекционер, не искам да коментирам дали българин или чужденец ще поеме поста. Има си хора, които решават тези работи и това мен не ме касае. Боби Михайлов е човекът, който ще прецени кой е подходящ. Моята работа е да играя за отбора си и да вкарвам голове, а това кой ще е национален селекционер не зависи от мен и не искам да давам коментара си тук", допълни Валери.

"Не искам да говоря за това, дали някой ден ще заиграя отново в България, но защо не. Мисля, че може да се завърна в български отбор някой ден. Не желая да коментирам обаче, дали това ще бъде в Славия, Локо (Сф), Левски или ЦСКА. Наистина никога не съм играл в България, но за всичко си има време в този живот", обобщи още нападателят на Манчестът Сити.

Валери Божинов ще дава прогнози специално за Novsport.com за срещите от английската Висша лига от следващия кръг. Тях ще може да видите на секцията Букмейкър.

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

Пирин ще надвие Ботев (Вр) по пътя към спасението

Вижте подробности

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки