Локо (Пд) ще се пробва да изненада ЦСКА с фалшива деветка

Тимът на Неделчо Матушев обаче има едва една победа този сезон и тя е далеч от дома

Локо (Пд) ще се пробва да изненада ЦСКА с фалшива деветка
Локомотив (Пловдив) посреща ЦСКА в дербито на седмия кръг в "А" група от 20:00 часа на "Лаута".

"Червените" са едноличен лидер в класирането и пристигат под тепетата с мисъл за нов добър резултат. Досега единственото поражение на тима на Стойчо Младенов е от шампиона Лудогорец, като в останалите си мачове ЦСКА записа четири победи и едно равенство.

Локо (Пд) не се намира в добро състояние. Неделчо Матушев записа само един успех в първенството досега - 2:1 като гост на Хасково. Треньорът на "черно-белите" няма да може да използва и нападателя Мартин Камбуров, поради клауза в договора му, след като се върна на "Лаута" от поредния си кратък престой в ЦСКА.

Най-вероятно Дани Кики ще води атаката на пловдивчани, а зад него ще започне Благой Наков. ЦСКА пък ще разчита и на петимата голмайстори от мача с Марек. Стойчо Младенов остави извън групата на "червените" Неманя Милисавлевич. Сърбинът не впечатлява с изявите си този сезон и от равенството 2:2 срещу Славия не е записал нито минута на терена.

Иван Стоянов и Венци Василев все още са контузени за "армейците". Стойчо Младенов обаче има достатъчно варианти за техни заместници. Тони Силва, Маркиньос и Карачанаков най-вероятно отново ще започнат като титуляри и ще играят зад единствения нападател Серджиу Буш.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки