ЦСКА ще пуска фенове и в сектор "Г" на мача с Металург

Може би за мача с Локомотив всичко ще бъде готово, но нека да не бързаме, казаха от "Армията"

ЦСКА ще пуска фенове и в сектор "Г" на мача с Металург
„Може би за мача с Локомотив всичко ще бъде готово, но нека да не бързаме”, заяви Александър Томов относно отварянето на сектор „Г” е експлоатация. „Червените” примат столичните „железничари” след по-малко от три седмици, около 20 септември. 
 
„Освен ремонтните дейности, след това трябва да се състави комисия, общинска. Това са бюрократични неща, които трябва да се извършат. Не са само ремонтните дейности. Има си процедури по лицензиране на този сектор. Защото в момента е излязъл изцяло от употреба”, каза от своя страна изпълнителният директор Александър Тодоров. 
 
Мисля че сме на финала, добави Томов. „Не искам да посочвам срокове, за да не допуснем тази грешка. Скоро стадионът ще бъде стегнат и след това ще преминем към други дейности. Имаше ангажименти на „ЦСКА Завинаги”, които не бяха изпълнени – може би с Локомотив ще бъде всичко готово, но нека да не бързаме.”  
 
Тодоров пък заяви още, че клубът възнамерява да пусне голяма част от любимия сектор на ултрасите за мача с Металург (Донецк) на 7 септември. 
 
„Стадионът сега е с 12 000 капацитет, а Г сектор в зависимост от… тъй като знаете в какъв етап ще бъде напреднал в ремонта, но смятаме да пуснем и голяма част от него, специално за ултрасите на клуба. 2500 може спокойно да има там”, каза Тодоров. 
 
Той разкри още едно намерение на клуба, свързано със стадион „Българска армия”.  
 

„Имаме намерение изцяло да се подменят седалките в сектор „В”. Сега имаше само едно освежаване за концерта на Андреа Бочели.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки