Кметът на Монтана Златко Живков: Премията на Монтана срещу ЦСКА ще е по-голяма, отколкото тази на ЦСКА срещу Монтана (+ВИДЕО)

Не отстъпваме по нищо на втората половина на „А” група, категоричен е градоначалникът

Кметът на Монтана Златко Живков: Премията на Монтана срещу ЦСКА ще е по-голяма, отколкото тази на ЦСКА срещу Монтана (+ВИДЕО)
Кметът на Монтана Златков Живков очаква много привърженици на ЦСКА по време на мача от първия кръг на турнира за купата между двата отбора. Срещата е в сряда от 15:45 ч на стадион „Огоста”.
 
„Очаквам един интересен и оспорван мач. Играем с лидера в „А” група срещу лидера в „Б” група. ЦСКА имат много привърженици на северозапад. Очаквам утре да играем на чужд терен. Ние обикновено така играем в Монтана. Мисля даже, че привържениците на ЦСКА щяха да бъдат по-малко, ако мачът беше на „Народна армия”, но това в кръга на шегата. Надявам се ЦСКА да ни подценят малко, за да се получи още по-хубав двубой. Ние не дължим премии и заплати, така че при нас напрежение няма. За нас тема номер едно е първенството. Очаквам да има много хора в Монтана. Последният осминафинал беше преди осем години между Монтана и ЦСКА, тогава загубихме 1:2, като головете за ЦСКА вкараха Еуген Трика, Тиаго Силва, Велизар Димитров беше. Изобщо, ЦСКА беше много силен отбор. Миро Антонов вкара гола за нас, затова му пожелах утре пак да вкара. Тогава беше много млад. Пошегувах се, че му е ред да им вкара пак”, каза Живков пред медиите ден преди двубоя.
 
Монтана няма да подходи несериозно, категоричен е градоначалникът.
 
„Премията на Монтана срещу ЦСКА ще е по-голяма, отколкото тази на ЦСКА срещу Монтана, защото разбрах, че ЦСКА имат проблеми с премиите, пък и за такива мачове не дават премии. Така че в никакъв случай няма да подходим несериозно, въпреки че сме в серия от междинни кръгове.”
 
Живков смята, че Монтана не отстъпва по нищо на отборите от втората шестица на „А” група.  
 

„Щеше да е нелогично, ако не сме лидер в Б група, след като точките, които има втората половина на А група, щяхме да ги вземем и ние с този отбор. Мисля, че не отстъпваме на втората половина на „А” група по нищо – нито като треньори, нито като футболисти, нито като бюджет, като абсолютно нищо. Но има и други отбори, които играят добре.”  

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки