Феро: Към момента ЦСКА е най-силният отбор в нашето първенство (+ВИДЕО)

Нищо драматично няма да стане, ако отпаднем на този етап, но важното е да го направим с вдигнати глави, каза треньорът на Монтана

Феро: Към момента ЦСКА е най-силният отбор в нашето първенство (+ВИДЕО)
Целта на Монтана е да играе равностойно срещу ЦСКА в мача от 1/16 финалите за купата, а ако отпадне, то да го направи достойно. Приоритет за лидера в „Б” група е промоция за елита.
 
Старши треньорът на отбора-домакин Ферарио Спасов сподели ден преди двубоя на „Огоста”: „Всички предпоставки има за оспорван мач. Вярвам, че и публиката ще напълни стадиона и ще създаде всички предпоставки за футбол, който да отговаря на изискванията на всички тези хора, които ще посетят мача.”
 
„Ние ще играем агресивно. Знаем, че класата и моментното състояние на ЦСКА е над нашето ниво. Мисля, че притежаваме добри футболисти, с добри качества, с опит, които са играли срещу този отбор, и вярвам, че момчетата ще направят всичко възможно, за да бъдем равностойни на ЦСКА. За да стане хубав мач, трябва равностойност най-вече от нашия отбор. Нищо драматично няма да стане, ако отпаднем на този етап, но важното е да го направим с вдигнати глави.”
 
Феро определи ЦСКА, който води ЦСКА през 2004 г., като най-силния отбор в нашето първенство към този момент.
 
„Проблемите са да разпределим правилно силите в нашия отбор. Имаме тежко гостуване в Созопол в неделя, така че нашите усилия са насочени към спечелване на промоция за А група. Но този мач е бонус за нас, за публиката, идеална възможност да проверим силите срещу най-силния отбор в момента в нашето първенство.”
 
Имаме проблеми. Валери Георгиев, който е с контузия от мача в Симитли, твърдо отпада, но Александър Киров се завръща в строя. Той не е играл от месец и половина, като имаше проблеми в адукторите. Може да дадем шанс на млади футболисти. Мисля, че Стойчо Младенов също ще предприеме някакви промени. Важното е тези, които получат шанс, да докажат, че заслужават да са в тези отбори, подчерта Феро.
 
„Ще бъде тежък теренът, но който се настрои най-добре, той ще успее. При падналите валежи няма терен в България, който да бъде в перфектно състояние”, каза още наставникът на Монтана.  
 

Още от Ферарио Спасов – в прикаченото видео! 

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки