Черноморец загуби от Ботев (Гълъбово) в контрола на "Лазур"

Неделчо Матушев изгледа мача от трибуните, а Ботев спечели с 2:0 с голове от дузпа и пряк свободен удар

Черноморец загуби от Ботев (Гълъбово) в контрола на "Лазур"
Черноморец (Бургас) загуби с 0:2 от Ботев /Гълъбово/ в контролна среща играна на стадион "Лазур". Спарингът трябваше да бъде неофициален дебют за новия наставник на бургазлии Неделчо Матушев. Той обаче не бе на резервната скамейка, а изгледа мача от ложата. Наставления от скамейката на бургазлии даваше помощник треньорът Николай Кръстев.

През първото полувреме Черноморец бе по-активният тим на терена иопределено може да съжалява, че не отбеляза гол. В началото на срещата Милен Танев можеше да порази целта, но изстрелът му беше отразен от стража на гостите. На два пъти от изгодни позиции пропуски направи Деян Христов. В 18-та минута изстрелът му от близко разстояниe мина покрай лявата греда на гостите, а 15 минути по-късно не успя да порази целта и след удар с глава.Пропуски за Черноморец направиха още Даниел Стоянов и Ивайло Петров.

През втората част бургазлии отново направиха няколко пропуска. В 47-та минута Ивайло Петров беше изведен срещу вратаря, но отново стражът на гостите показа чудесен рефлекс и изби в ъглов удар. Малко по-късно Искрен Писаров също пропусна чудесна възможност за гол. В средата на второто полувреме, Милен Танев можеше да открие резултата, но изстрелът му от пряк свободен удар срещнa стената.

В 67-та минута Деян Христов направи най-големия проспуск за своя тим, след като пропусна дузпа, вратарят на гостите спаси и проблемите за "акулите" не спряха до тук.

Само 5 минути по-късно Мартин Иванов, който се появи като резерва за Черноморец, извърши нарушение в наказателното поле за което получи жълт картон и реферат посочи бялата точка. Диков от състава на Ботев /Гълъбово/ откри резултата, пращайки топката неспасяемо в горния десен ъгъл на вратата на Николов.

В 80-та минутa Ботев си гарантира успеха, след като Тилев изпълни по прекрасен начин свободен удар от дъгата на наказателното поле пред вратата на бургазлии и оформи крайният резултат в срещата.

Неофициален дебют за "акулите" направиха Александър Димитров и Антон Атанасов.Двамата играят по-често за юношите до 19 години и са основни състезатели в нападениетo на бургазлии, но при смяната нa треньорското ръководство, те бяха повикани при мъжете.

Черноморец Бургас: 32.Димитър Николов, 5.Любомир Гуцев, 73.Даниел Стоянов, 14.Петър Альошев, 22.Стойко Иванов, 19.Петър Лазаров, 23.Ивайло Петров, 4.Ростислав Петров, 13.Ахмед Хикмет, 18.Деян Христов (c) 8.Милен Танев.
Смени: 14.Петър Альошев-3.Иван Стоянов, 73.Даниел Стоянов-27.Мартин Иванов, 23.Ивайло Петров-16.Стоян Калев, 4.Ростислав Петров-11.Искрен Писаров, 13.Ахмед Хикмет-9.Ивайло Иванов, 22.Стойко Иванов-2.Александър Димитров, 8.Милен Танев-87.Антон Атанасов

В събота 18 октомври, отборът на Черноморец Бургас приема тима на Верея /Стара Загора/, в мач от 10-ия кръг на първенството в "Б" група. Двубоят е от 18:00 часа на стадион "Лазур", като ще бъде официален дебют за новия старши треньор Неделчо Матушев. 
Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки