Ана Иванович и родителите й гощават Швайни с домашна препеченица, пръжки и шишчета тайно в Белград

Сръбската тенисистка Ана Иванович, която миналата седмица се оплака от липсата на мъжко внимание, заведе капитанa на германския национален отбор по футбол Бастиан Швайнщайгер на ресторант в Белград.

Ана Иванович и родителите й гощават Швайни с домашна препеченица, пръжки и шишчета тайно в Белград
Сръбската тенисистка Ана Иванович, която миналата седмица се оплака от липсата на мъжко внимание, заведе капитанa на германския национален отбор по футбол Бастиан Швайнщайгер на ресторант в Белград. За връзка между двамата се заговори в началото на септември, когато двамата бяха изловени да вървят хванати за ръце в Манхатън. Очевидно нещата при тях се развиват много бързо, след като красивата тенисистка се е решила да запознае приятеля си със своите родители. 
 

Сръбското издание Kurir публикува снимки, според които мястото на тайната среща между Иванович и Швайнщайгер е ресторантът на брата на тенисистката – Милош, в Земун. На фотосите се вижда единствено сръбкинята, като според папараците футболистът е бил вмъкнат и после измъкнат от заведението през задния вход. Капитанът на Бундестима е контузен и не бе част от отбора, загубил от Полша с 0:2. 

В Сърбия дори отделят внимание на менюто, което е било предложено на Швайни. Таблодите в западната ни съседка пишат, че германецът най-много харесал пръжките, шишчетата и горещия царевичен хляб. Бащата на Иванович пък специално отворил от домашната си препеченица, която особено развълнувала Бастиан. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки