Сектор „Г” зове феновете на ЦСКА да не вредят на клуба с обиди срещу Менди и Косоко

БФС използва и най-малкия случай, за да нанесе удар по нашия клуб, пишат "червените" фенове

Сектор „Г” зове феновете на ЦСКА да не вредят на клуба с обиди срещу Менди и Косоко
Феновете на ЦСКА подготвящ врящ котел на „Българска армия” за завръщането на избягалите през лятото от клуба Джаксън Менди и Омар Косоко. Защитникът и нападателят скъсаха договорите си с ЦСКА за неизплатени две заплати и подписаха с Литекс, който гостува в Борисовата градина в събота, 18 октомври, от 19:30 в 12-ия кръг на А група.

Очаквано, „червените” привърженици ще са враждебно настроени към Косоко и Менди, а фенклуб „Сектор Г” призова към повече толерантност, за да няма нови наказания за клуба след скандирания от трибуните или обидни плакати.

Novsport.com публикува призива на фенклуб „Сектор Г” без редакторска намеса:

"Армията" винаги е била нашата крепост, но след отварянето на Сектор "Г" това важи с още по-голяма сила. Затова е много важно максимално да се възползваме от предимството, което ни дава нашият стадион и да не допускаме то да ни бъде отнемано. Неведнъж сме виждали как БФС използва и най-малкия случай, за да нанесе удар по нашия клуб, а в събота, в двубоя срещу Литекс, в състава на противника ще има двама бивши футболисти на ЦСКА, чието "бягство" през лятото разгневи доста фенове. Молим всички, които са решили да показват някакво отношение към тях, да го правят по начин, който да не вреди на ЦСКА. Замислете се, че по какъвто и начин да ги обиждате, 90-те минути ще минат, мачът ще свърши, а въпросните двама ще продължат да си взимат огромните заплати, след време ще напуснат България и дори няма да си спомнят, че са играли в родината ни... А едно наказание за ЦСКА може да е решаващо, с оглед предстоящите важни домакинства.

Нека случаят с въпросните двама футболисти бъде като обеца на ухото за онези фенове, които след няколко добри мача превръщат в свои идоли подобни играчи. Скандираха им имената при всяко докосване, а след няколко месеца се чувстват излъгани. Неведнъж сме казвали, че за да спечели един играч обичта на публиката на ЦСКА са нужни не само умения на терена, но и много други качества. Сред тях най-важни са уважението към клуба, историята му и феновете, и то трябва да остане за цял живот, а не да бъде временна поза. Величаеното на подобен тип футболисти като тези двамата, минали за кратко през нашия славен клуб, е равно на обида към истинските легенди на ЦСКА. Те за съжаление често живеят в забрава и не получават нужното отношение. Затова се интересувайте от историята и помнете истинските герои, вместо да си създавате фалшиви кумири!

Фен клуб "Сектор Г"

ОФИЦИАЛНО: Пирин е с нови собственици

Управлението преминава в ръцете на Георги Спасов

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки