Луис Енрике: Реал Мадрид бяха по-добри и заслужено ни победиха

"Трябва да осъзнаем, че Реал Мадрид са добри колкото нас или дори по-добри, както беше днес"

Луис Енрике: Реал Мадрид бяха по-добри и заслужено ни победиха
Луис Енрике се надява Барселона да използва загубата от Реал Мадрид с 1:3 на „Сантяго Бернабеу” като урок за следващите сблъсъци между големите съперници.

„От загубата става ясно, че Реал Мадрид са добри колкото нас или, както беше днес, по-добри от нас. Трябва да осъзнаем това. Можеше и да спечелим, но стана друго. Нямаше голяма разлика между двата отбора. Започнахме добре мача, но след като допуснахме първия гол имахме много проблеми”, заяви Луис Енрике след първото поражение на Барса през сезона в Ла Лига, дошло в 9-ия кръг.

Той съжали за един голям пропуск на Меси в 23-ата минута след перфектен пас на Луис Суарес отдясно.

„Можеше да увеличим преднината си на 2:0, но пропуснахме, а после допуснахме и дузпа. През второто полувреме от нас се очакваше повече и бяхме наказани за неубедителната си игра. Реал Мадрид бяха по-добри и заслужени ни победиха. Не мисля, че сме спрели да играем след почивката. Спряхме да създаваме положения, защото Реал заигра по-добре. Вторият им гол падна от статични положение, от което те успяха да се възползват. Третият дойде от наша грешка. Наказаха ни на контра”, анализира треньорът на Барселона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки