Почетино смята, че на Тотнъм му липсва манталитета на победител

Вкараха ни гол секунди след началото на втората част и не можахме да реагираме, констатира мениджърът на "шпорите"

Почетино смята, че на Тотнъм му липсва манталитета на победител
Маурисио Почетино заяви, че на Тотнъм му липсва манталитета на победител след загубата от Нюкасъл с 1:2 на „Уайт Харт Лейн” във Висшата лига. „Шпорите” водеха на почивката с гол на Адебайор, но загубиха след две бързи попадения на „свраките” през втората част.

„След полувремето ни вкараха гол за 5 секунди – вярно е, глупав гол. Беше шок, защото всичко се промени в тази минута. 6-7 секунди по-рано всички бяха щастливи на стадиона, с добра енергия и нашите фенове бяха щастливи, вярваха, че ще вземем добър резултат. Но в този момент стана трудно в главите на играчите. Загубихме хладнокръвие и започнахме да взимаме прибързани решения на терена. Стана 2:1 и беше още по-трудно”, обясни Почетино след двубоя.

„Невъзможно е да излезеш на терена и да не си готов за игра. Липсваше ни концентрация и трябва да работим върху психиката си, защото проблемът ни не е тактически или физически, а психически. Това е предизвикателството пред нас. Не е лесно и трябва да сме по-силни като колектив. Трябва да говорим по този въпрос, да създадем различна атмосфера. Знаем как да го направим, но ни трябва време да го постигнем”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки