Феновете избират волейболист №1

Любо Ганев се завърна на полето

Феновете избират волейболист №1
За първи път феновете ще изберат победителите в класацията за най-добри състезатели на волейболната федерация. През последните две години нямаше отличени, а сега от БФВ решиха да направят нов формат с максимална обективност. Журналистите ще определят номинациите в различните категории, а феновете ще изберат победителите. Гласуването ще стартира в края на месеца на обновения сайт на федерацията. Освен задължителните номер 1 при мъжете и жените най-вероятно ще има и отличия за прогресиращ състезател, треньор и най-добре работещ клуб.
 
Награждаването пък почти сигурно ще бъде отложено за следващата година. Очевидните фаворити в класациите играят в чужбина и е абсурдно да дойдат по това време на годината. Победителите ще получат наградите си на купон в началото на сезона за националния отбор.
 
Късно днес един от основните кандидати за приза при мъжете - Матей Казийски, трябваше да изведе “Тренто” в полуфинала на световното клубно първенство. Италианският носител на титлата имаше за съперник иранския “Пайкан”. За финала в Доха се класира полският “Белхатов”, който разби 3:0 “Боливар” (Арж). Полският гранд и “Тренто” се срещнаха и миналата година.
Днес бяха и женските полуфинали на световното. “Бергамо” (Ит) на националката Елица Василева игра с бразилския “Солис”. Финалите на двата турнира в катарската столица са утре.
 

Междувременно Любо Ганев направи впечатляващо завръщане на спортното поле. Емблематичният гигант показа страхотно шоу в демонстративния мач “Волейбол за децата”. Срещата се състоя преди двубоя от серия “А1” между “Кунео” и “Мачерата”, завършил 1:3. Владимир Николов записа 12 точки при втората загуба на домакините за сезона. Ганев, който отдавна е прехвърлил 150 кг, предизвика фурор при завръщането с в залата, където е играл няколко години. 

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки