Треньорът на Марек освободи 20 футболисти

След последната за седмицата тренировка треньорът на Марек освободи 20 футболисти, които започнаха зимната подготовка с дупнишкия тим. Това заяви самият треньор Атанас Джамбазки пред кореспондентът на Novsport.com

Треньорът на Марек освободи 20 футболисти

След последната за седмицата тренировка треньорът на Марек  освободи 20 футболисти, които започнаха зимната подготовка с дупнишкия тим. Това заяви самият треньор Атанас Джамбазки пред кореспондентът на Novsport.com.

Голяма част от освободените футболисти играха през есента под ръководтсвото на бразилския специалист Мануел Лопеш, а в последствие след неговото осбождаване и при опитния треньор Илия Илиев. С тях Марек успя да спечели едва 4 точки в Западната "Б" група, след изпадането от групата на "майсторите", през лятото на 2008 г.

Останалите футболисти, които си събраха бегажа, пристигнаха в началото на седмицата и бяха част от групата от 38 играчи, с които Марек стартира зимната си подготовка на стадион "Бончук" в Дупница. Така на разположение на футболния специалист Атанас Джамбазки в момента са 22-ма играчи, които на 20 януари ще заминат за първия лагер, който е заплануван да се проведе в Сандански. Сред тях са чужденците Александро Марцуоли, турчинът с френски паспорт Метин, преотстъпените от ЦСКА Джихат Кемил и Янко Сандански, както и братовчедите Анжело и Янек Кючюкови. Според треньора не е изключено пресявката в курортния град да продължи и да бъдат освободени още играчи, ако не успеят да впечетлят със своите качества.
 
По време на 10 дневния лагер в Сандански Марек ще изиграе 4 контролни срещи. За сега са уточнени само 3. На 27 Марек ще играе с отбор, състезаващ се в трета гръцка дивизия, на 28 срещу Пирин (Благоевград) и на 30 януари срещу Миньор (Перник). В заключение Джамбазки добави, че ще се радва ако Емил Тодоров от Несъбър и Георги Караканов от Черноморец (Бс) успеят да разтрогнат своите договори на предстоящия арбитраж и подпишат нови договори с Марек.

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки