Ники Михайлов: От малък съм свикнал да съм черната овца

„Нито има групички, нито пък скандали в националния отбор”

Ники Михайлов: От малък съм свикнал да съм черната овца

“Няма никакъв проблем в националния отбор!”

Това каза вратарят на тима Николай Михайлов по повод тиражираните днес информации, че футболистите в представителния ни тим са разделени на групички.

„Нито има групички, нито пък скандали. Има разочарование, че загубихме два поредни мача и че играхме слабо. Не ни е приятно, но критиките са нещо нормално след такива изяви от наша страна. Лошото е, че много вече медии злепоставят нещата. Пишат се измислени неща и интриги, които влияят на отбора. Няма групички, а Ивелин Попов е нашият капитан. На младите играчи тези неща влияят. Феновете също се настройват негативно от спекулациите, които четат”, коментира вратарят, който подкрепи националния селекционер Любослав Пенев.  

„Мисля, че чрез Любо Пенев и неговия щаб израснахме много през последните три години. Това личеше в резултатите и приятелските срещи, които изиграхме. Понякога нещата не се получаваха, заради нас футболистите. Понякога ни липсваше и шанс. След два слаби мача от наша страна, веднага започна да се плюе и да се търсят интригите. Храчат ни и вкарват негативни емоции в националния отбор. Всички момчета сме зад старши треньора и неговия екип. Всеки знае, че който и треньор да дойде в националния отбор, това е групата от футболисти с малки разлики”, каза още Михайлов.

„Нека бъде реалисти, каквито сме ние футболистите. Това са хората. Ние сме около 27-28 футболисти. Това го смятат и всички хора, които разбират от футбол. Виждате с какви играчи разполагат Турция и Сърбия, но не успяват да се класират на големи първенства. Ние очакваме да се класираме всеки път, но трябва да бъдем и реалисти. Ние нямаме футболисти в Бундеслигата, Примера дивисион, Серия и Висшата лига, които да играят редовно. Най-силните клубове с българи са в Русия. Говоря за ЦСКА Москва, Динамо Москва и Кубан.”

„Хората ме критикуват, но не е проблем. Аз от малък съм свикнал да съм черната овца. Аз съм реалист и съм най-големият си критик. Знам кога съм допуснал грешка. Едни, когато пазят и правят видима грешка е едно, а когато сбъркам аз, тогава е друго. Не може за едни да е майка, а за други баща...Грешките на другите минават между редовете, а аз като пазя и стане грешка се говори по три дни след това. Има и други футболисти, които не са играели по своите клубове, но са играли в националния отбор. Аз знам защо е така. Пак казвам, че съм черната овца, защото явно съм неудобен“, допълни той пред „Дарик”.

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки