Рома набеляза "синия" Краев

Легендата Бруно Конти действа за трансфер на юношата от Левски

Рома набеляза "синия" Краев

Рома и Интер се прицелиха в 17-годишния Божидар Краев от Левски. Вече има разговори за трансфер. Сделка е възможна още през януари, макар че от „Герена" предпочитат да задържат таланта. Краев бе наблюдаван първо от мениджъри, които работ­ят с половината клубове от Серия А. Младокът бе харесан още от Удинезе, Катания и Фиорентина. После започнаха контакти с родителите на непълнолетния играч, с Левски, с футболиста.

Със „син" фактор разговаря и ита­лианската легенда Бруно Конти. Све­товният шампион от 1982-а е шеф на школата в Рома. Римляните и Ин­тер засега изглеж­дат най-близо до Божидар, защото на такива грандове трудно се от­казва, но ситуацията е в процес на развитие. Краев може да бъде „откраднат". Атакува­щият халф още ня­ма професионален договор с „Левски" и така има право да напусне срещу ком­пенсация около 300 хиляди евро. По-вероятно е обаче Божидар да подпише със „сините". Тогава ще има преговори за трансферна сума, като Левски мечтае за 1 млн. евро, пише в. "Труд".

„Сините" предпочитат Краев да остане, за да се развие и по-късно да бъде продаден. Също на 17 г. Антонио Вутов отиде в Удинезе срещу 900 хиляди евро през януа­ри, но се оказа, че е избързал. Тони затъна из младежки и юно­шески отбори в Италия, загуби форма, което се видя и в квалифи­кациите на националите до 19 г. напоследък.

Рома, Фиорентина и Удине­зе следят още Радослав и Борис­лав Цоневи от Левски.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки