Матушев: Не летим в облаците

Cтарши треньорът на Черноморец (Бургас) Неделчо Матушев не изпада в еуфория след третата поредна победа на отбора в Б група и заяви, че многото работа и трудното пред отбора тепърва предстои

Матушев: Не летим в облаците
Cтарши треньорът на Черноморец (Бургас) Неделчо Матушев не изпада в еуфория след третата поредна победа на отбора в Б група и заяви, че многото работа и трудното пред отбора тепърва предстои. Акулите биха вчера Спартак 1918 (Варна) с 2:1 като домакини, а капитанът Диян Христов с двата си гола осигури успеха, а също така вече има и 8 гола. Въпреки победата, Черноморец остава в опасната зона.

"Радвам се, че спечелихме морското дерби срещу Спартак, тези точки ще вдъхнат увереност на нашите момчета в следващия важен сблъсък срещу Септември. Играта ни се получи, но трябваше да вкараме трети гол още в средата на второто полувреме и да затворим мача. Вместо това, сами си направихме живота труден с гола на Спартак накрая, коментира Матушев.

Чака ни много работа, далеч сме от мисълта, че сме постигнали нещо велико в последните седмици, но се вижда живец в играта на моя тим. Поздравявам отново Деян Христов и всички момчета, които се раздадоха в днешната среща и се надявам след Нова година, отборът на Черноморец да заеме мястото, което заслужава", допълни още специалистът.

Неговото притеснение обаче остават постоянните контузени в отбора, които пречат на нормалната работа. След вчера отново с травма се оплаква крилото Искрен Писаров, който трябваше да напусне принудително още преди края на първата част. Малко по малко формата си връща и юношеският национал и голяма надежда на Черноморец Стойчо Атанасов. Ростислав Петров обаче ще бъде готов чак за пролетта след прекарана бронхопневмония. Позитивна новина са индикациите за за по-добро финансиране на отбора, което ще позволи на акулите да работят по-спокойно със селекцията и зимната подготовка. От клуба засега не разкриват дали става дума за нов инвеститор или рекламодател.

"Имаме прекрасна база, която не подхожда на мачове от аматьорския футбол. Трябва по най-бързия начин да се вдигне Черноморец и да се преследва връщане в елита до една година, каза още наставникът.

 

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки