Левски ще рита срещу "София-Запад"

Шестото поредно издание на двубоя ще има по-особен заряд от всички досегашни, обещават феновете

Левски ще рита срещу "София-Запад"

Отборът на Левски ще играе благотворителен мач срещу тима по футзал „София-Запад“, информира сайтът на Националния фенклуб на привържениците на Левски.

 

Ето какво се казва в съобщението на феновете:

 

Приятели, 

Имаме удоволствието да Ви поканим на традиционния коледен мач между отборите на ПФК „Левски” и клуба по футзал „София – Запад”. Шестото поредно издание на двубоя има по-особен заряд от всички досегашни.

 

На първо място - мачът се провежда в година, в която любимият на всички ни Левски празнува своя вековен юбилей, а Клубът на привържениците ”София- Запад” отбелязва 15-ата си годишнина.

 

От друга страна, настоящата 2014 година е изпълнена с изпитания, свързани с оцеляване. Този факт обаче сплоти голяма част от синята общност, която тръгна към дългоочакваното обединение и подавайки си ръка оцени нуждата от взаимни, всекидневни усилия за спасяването на Левски.

 

Тук трябва да се припомни, че отборът по футзал е създаден по модела на Левски – от хората за хората, от привържениците за привържениците. Трябва да се отбележи също така, че този тим е най-успешният в последните години. „София-Запад” е неизменен фактор в първенствата по футзал с множество отличия. Тях няма да ги изброяваме, но ще подчертаем, че досега отборът е победил професионалистите от Левски в четири от петте коледни мача и няма нито една грешна стъпка в двубоите срещу командата на ЦСКА по футзал.

 

В този смисъл шоуто между избраниците на Георги Иванов и момчетата от „София –Запад” обещава да е зрелищно. Двубоят е придружен от сериозна организация, която включва и развлекателна програма с много изненади.

 

Ще се проведе дарителска кампания в полза на клуба по футзал и на Тръст „Синя България”, който ще пренасочeни средства за отпечатването на книгата „Сто години Левски”.

 

Участието в кампанията ще бъде с талони от по пет лева, с които всеки дарител ще участва в томбола за множество предметни и парични награди под формата на ваучери, които са осигурени от нашите спонсори и бизнес-партньори.

 

Приятели, Левскари, очакваме Ви на 19.12.2014 г. от 16.00 часа в спортната зала в град Сливница.

 

Очаквайте допълнителни подробности за дарителската акция и наградите осигурени от ЛЕВСКАРИ за ЛЕВСКАРИ...

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки