Стойчо Младенов взима поне двама юноши в Турция

Почти сигурно на самолета ще се качат халфът Петър Витанов и крилото Радой Божилов

Стойчо Младенов взима поне двама юноши в Турция

Поне двама юноши на ЦСКА ще пътуват с мъжете за лагера в Турция, съобщава „Тема спорт“. Почти сигурно на самолета ще се качат халфът Петър Витанов и крилото Радой Божилов. Големи шансове да замине с отбора има и централният защитник Юлиян Чапаев.

 

Юношите ще бъдат използвани в по-голямата част от контролите и ако някой от тях се отличи, може да получи шанс за изява през пролетта. Не е изключено с ЦСКА за Турция да пътува и някой измежду Божидар Чорбаджийски, Тони Стоичков и Александър Аспарухов. „Армейците“ се събират за медицински и функционални изследвания на 5 и 6 януари. На 7-и пък е полетът за Турция. Отборът ще е в Анталия до 16 февруари, като в средата на лагера ще има 3-4 дни почивка. В тях всеки играч може да се върне до България на собствени разноски.

 

На 90 % е сигурно, че нито един играч на ЦСКА няма да бъде продаден преди старта на подготовката. Така Стойчо Младенов ще започне лагера в Анталия с всичките си основни футболисти, включително и Валентин Илиев, който вече е възстановен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки