Феновете на "Дунав" си пожелаха с Веско в "А" група

"Отборът има своя облик, стил на игра, който Великов изгради само за няколко месеца"

Феновете на "Дунав" си пожелаха с Веско в "А" група

С традиционен купон през почивните дни момчетата от официалния клуб на привържениците "Дунав завинаги" изпратиха отминаващата 2014 г. Те не пропуснаха да обменят мисли, разсъждения и анализи за представянето на любимите отбори, носещи името на голямата европейска река, през годината.

Най-много разговори бяха насочени към футболния клуб. Всички бяха категорични, че новото начало, поставено през лятото при "драконите", може най-накрая да ги изведе от лъкатушещия път между "Б" и "В" група, по който вървят от около четвърт век насам. "За целта обаче следва да продължи добрата работа в организационно и в спортно-техническо отношение", категорични бяха те.

"Отборът има своя облик, стил на игра, който Веселин Великов изгради само за няколко месеца", отбелязаха още феновете. Освен това бяха изразени надежди в същия дух да се следва и политиката за подобряване на базата по отношение на терените, както и на осветление на Градския стадион, което да позволи на повече фенове да подкрепят любимците си дори и в работните дни, когато това се наложи.

Момчетата спретнаха и спортни анкети сред тях. Григор Димитров почти единодушно бе определен за най-добър спортист на България. Най-добър футболист на "Дунав" за 2014 г. пък стана Георги Чакъров, следван от Андреас Васев, Мирослав Будинов, Диян Димов и Михаил Милчев.

Естествено не бяха подминати и темите за дейността на самата фен организация. Момчетата си обещаха да стегнат редиците и да осигурят по-добра подкрепа на любимите отбори с името "Дунав". Наред с това не липсваха традиционните идеи за нови фен артикули, песни и хореографии за предстоящите важни мачове през 2015 г.

Разнообразното предколедно меню пък включваше баница и пита с късмети за новата година, а най-много аплодисменти заслужи пожеланието - "С Веско в "А" група".

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки