Феновете на Левски вдигат грандиозен празник за спасението на баскетболния отбор

На 15 февруари, неделя, от 15:00 часа в зала "Арена Армеец" ще бъде специалното шоу

Феновете на Левски вдигат грандиозен празник за спасението на баскетболния отбор

"Синята" общност се подготвя да окаже подкрепа на раздирания от финансова криза баскетболен тим на Левски. Това ще стане с организирането на специално шоу на 15 февруари в зала "Арена Армеец", което ще наподобява това от юбилея на клуба на 23 май 2014 г. Пълната програма и изненадите ще стават ясни в следващите седмици.

 

Призивът на феновете от Фонд "Сектор Б":
 

Левскари, на 15 февруари, от 15:00ч., в зала "Арена Армеец" да се съберем поне 10 000, за да направим един нов и незабравим празник, по подобие на този от 23 май 2014 година.

 

Футболисти, баскетболисти, треньори, спортисти, привърженици - голямото семейство на най-великия и обичан български спортен клуб - Левски София, трябва да се съберем и да изпълним до краен предел залата, за да подкрепим и спасим една част от нашето семейство. Цената на билета за историята ще бъде 10лв., а шоуто гарантирано.

 

Призоваваме и ще призоваваме всеки, който носи Левски София в сърцето си, да се освободи на тази дата и да дойде в залата, за да бъдем заедно.

 

Да бъдем 10 000 в зала и да пеем за Левски е мечта, която имаме от години. Ще бъде нещо много, много страшно и мощно... А да сбъднем тази мечта, помагайки за спасението на един от нашето левскарско семейство - ще е велика чест.

 

Призоваваме всички фейсбук страници да споделят събитието. Призоваваме всички фен-клубове, фракции и левскари от цялата страна да бъдем заедно на 15 февруари.

 

За Левски София завинаги!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки