ЦСКА дели с Верея при продажба на Ел Харуби

Ел Харуби подписа предварителен контракт с клуба в събота,но нито Верея, нито армейците оповестиха с каква продължителност ще е той

ЦСКА дели с Верея при продажба на Ел Харуби

ЦСКА ще плати сериозен процент на Верея при евентуална продажба на вратаря Ясин ел Харуби. Подобна бе сделката и между ЦСКА и Чавдар Етрополе за Ивайло Чочев преди две години. Армейците не платиха трансферна сума за халфа, но сега трябва да преведат половината от парите, получени от Палермо през лятото. Клубът няма да дава нищо и за Ел Харуби, но Верея си запазва процент при негова продажба, пише вестник "Тема спорт".

 

31-кратните шампиони още не са платили на Чавдар за Чочев. Макар халфът да бе закупен от Палермо през юли, ЦСКА не е превел нито стотинка на аматьорския клуб. Александър Томов и собственикът на Чавдар Емил Димитров на няколко пъти имаха срещи за евентуалното разсрочване на дълга, но до конкретна договорка не се стигна.

 

Вратарят Ясин ел Харуби ще взима заплата в размер на 4000 евро на "Армията". Това ще е сред ниските възнаграждения в тима. Голяма част от играчите получават поне 5000 евро. Ел Харуби подписа предварителен контракт с клуба в събота,но нито Верея, нито армейците оповестиха с каква продължителност ще е той. Агентът на вратаря заяви пред френските медии, че договорът е за 5 години. Ел Харуби ще стане собственост на ЦСКА от 1 юни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки