Късна драма донесе успех на Черно море срещу Локо (ГО) за Купата (ВИДЕО+СНИМКИ)

Резервата Бекир Расим даде минимален аванс преди реванша

Късна драма донесе успех на Черно море срещу Локо (ГО) за Купата (ВИДЕО+СНИМКИ)
Черно море взе минимален аванс от 1:0 срещу Локомотив (Горна Оряховица) в първия 1/4-финал за Купата на България. Резервата Бекир Расим отбеляза единственото попадение във втората минута от добавеното време на срещата.

Така, „моряците” взеха крехка преднина преди реванша в Горна Оряховица на пети март и са с единия крак на полуфиналите на турнира.

Двубоят бе изключително скучен. Гостите бяха дошли на „Тича” с мисълта да не загубят и играха много дефанзивно, като така предотвратяваха каквито и да е опасно ситуации пред стража си Рашков.

 

Тимът на Никола Спасов разчиташе повече на центрирания и далечни удари, които обаче трудно затрудняваха Рашков. Най-интересното положение за „моряците” дойде след грешка на гостите, когато Бургхард стреля опасно, но стражът на „железничарите” отрази удара му.

Спасов направи три промени в състава си, пускайки Живко Атанасов, Бакари и Бекир Расим, които освежиха играта на Черно море и в крайна сметка донесоха успеха за „моряците”.

 

Във втората минута от добавеното време на срещата Живко Петков проби отляво, влезе в наказателното поле, стигна до аутлинията и върна топката към Расим. Юношата на Черно море не се забави да укротява топката и с едно докосване я заби в горния десен ъгъл на Рашков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки