Спасов: В атака бяхме изключително слаби

Не ги подцених и няма да ги подценя в реванша, подчерта наставникът на Черно море

Спасов: В атака бяхме изключително слаби
Старши треньорът на Черно море Никола Спасов разкритикува атакуващите футболисти на тима след минималната победа над Локомотив (Горна Оряховица) в първия мач. Единственият гол вкара Бекир Расим в добавеното време.
 
„Играхме слабо в атака, като цяло не допуснахме много опасни ситуации пред нашата врата, контролирахме през цялото време мача, но наистина в атака бяхме изключително слаби. Всички атакуващи футболисти не бяха на това ниво, на което исках. Това бе основната причина за късния гол, не успяхме да направим един по-интересен мач за публиката - да вкараме повече голове”, коментира Спасов пред „Диема Спорт”.
 
Той добави, че отсъствието на Вилиан Бижев логично е оказало влияние.
 
„Естествено! Особено в подготвителния период беше основна фигура в атака, но това е част от футбола, ние трябва да се справяме и без него. Останалите са с добри изяви през есента и нямам притеснения за в бъдеще, но днес не бяха на това ниво. Пак ще си поговорим с тях. Няма никаква драма, но ние сме длъжни да преминем тази елиминатория, защото Локо ГО е един абсолютно възможен отбор.”
 
Спасов гарантира, че няма подценяване.
 
„Водим 1:0, имаме предимство, естествено. По принцип сме фаворити, но това трябва да го подплатим с положителни резултати в Горна Оряховица, където няма да ни е лесно. Не ги подцених в никакъв случай и няма да ги подценим. Сигурен съм, че момчетата ще си вземат поука. Гледаме напред.”
 
Наставникът на „моряците” не дели турнира за купата и първенството. В отговор на въпрос за това, кое му е по-важно – първата шестица или достигане по-далеч за купата, Спасов каза:
 
„И двете неща са ни важни. Първото нещо, тук трябва да радваме тази публика. Футболът е да радваме хората, не може да играем по този начин и да разделям шампионата и купата. Искам всеки мач да сме интересни и хората да идват на стадиона. Затова моята идея е да играем атакуващо и нападателно, но да се вкарват повече голове. Не правя разлика. За първенство е следващия мач, изцяло ще се концентрираме за него, тежък мач със Славия предстои, така че и в първенството искам да вземем победи.”
 
Той обясни и защо не е запълнил групата с юноши.  
 

„В крайна сметка аз имам възможност в една среща 3 смени да направя, така че тези 3 смени ми бяха достатъчни. Ние достатъчно време работим с дублиращия отбор, постоянно правим учебни игри, не че не разчитам, просто не си заслужава да взема момчета, които няма да вземат участие. Иначе имаме нелоши момчета и за в бъдеще, ако се наложи, ще ги използвам.”  

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки