Балъков за реванша: Ха, фаворит? Това е Лудогорец

"Доволни сме от резултата 0:0, имахме за цел да не допуснем гол. Нямаме какво да губим, отиваме в Разград да спечелим”, каза Балъков след мача

Балъков за реванша: Ха, фаворит? Това е Лудогорец
Старши треньорът на Литекс Красимир Балъков бе доволен от равенството 0:0 срещу Лудогорец в първия 1/4-финал за Купата на България. Наставникът на "оранжевите" каза, че няма как неговият тим да е фавори за финала, тъй като не може да бъде фаворит срещу Лудогорец.

„Лудогорец този път не дойдоха с това познато самочувствие, което беше непокрито предишния път. Явно, че първият мач им се е отразил добре. Играха много силен футбол, но ние успяхме с всички сили да им се противопоставим. През първото полувреме имахме няколко възможности да отбележим, но общо взето още трябва да учим. Доволни сме от резултата 0:0, имахме за цел да не допуснем гол”, каза Балъков след мача.

„Ха, фаворит, ние надграждаме в момента, не сме отбор като Лудогорец. Не може ние да сме фаворит, това е Лудогорец. Нямаме какво да губим, отиваме в Разград да спечелим”.

„Искахме да направим малко по-голяма изненада, да се опитаме докато сме свежи да наложим натиск. Сменихме само четирима футболисти от предишния мач, нямаме два отбора, както Лудогорец. Пуснахме тези, които бяха по-свежи, да направим преса в противниковата половина, да ги подразним, да отнемем топката по-напред, първото се получи много добре. Днес Лудогорец бяха концентрирани, играха това, което могат. На всеки един отбор му е трудно, когато заиграят, както могат”.


„Доволен съм от всички. И преди съм казвал, че на целия кадър разчитаме. В една английска седмица всеки може да влезе. Моите футболисти са готови. От четиримата, които влязоха днес, съм абсолютно доволен. Показаха дисциплина, организация. Единственото, което липсваше, беше голът”.

„Преди да е завършил мачът, не сме доволни от резултата, искахме да победим, но не се получи. В края на мача обаче 0:0 ни устройва. 2-3 пъти се получиха контрите, футболистите на Лудогорец бяха на местата, където отидоха топките и не се получи този път. Идеята беше на контра да ги изненадаме и да отбележим гол”.

В следващия кръг Литекс гостува на Марек.

„Винаги играем мач за мач. След като резултатът е 0:0, отиваме в Лудогорец да си търсим шанса. Първо –трябва да се възстановим. После – от голям отиваш от по-голям отбор на по-малък и трябва да се подготвим, за да не ни изиграе шега това. За нас е най-важното да се възстановим по най-бързия начин и да нагласим мозъчето за следващия мач, защото когато играеш два пъти поред срещу най-добрия отбор в България и отиваш да играеш с Марек, няма да е лесно”, добави наставникът на „оранжевите.
Етър отрече за преговори с нови собственици

Вижте какво съобщиха от Велико Търново

Черно море няма шансове на Герена

Вижте подробности

Официално: Ботев (Пловдив) се раздели с директор

Вижте какво съобщиха „жълто-черните“

Малшанс: България загуби с дузпи финала в Лига на нациите

Националният ни отбор по мини футбол остана на косъм от първия си голям трофей

Бройката на чужденците в елита остава същата

Клубовете са се обединили около идеята, че сегашните правила работят

Караманджуков: Ние и още 4 клуба бяхме за намаляване на отборите в efbet Лига

Спортният директор на Лудогорец коментира срещата в централата на БФС

След срещата в БФС: Efbet лига остава с 16 отбора

Това заяви Филип Филипов в Бояна

Гражданският съвет, отговорен за "Колежа" иска преработка на проекта

Целта е стадионът да покрие категория 4 на УЕФА

ЦСКА остана без Каранга и Матей за Лудогорец

Най-вероятно Тобиас Хайнц ще води атаката на "армейците"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки