Левски подаде документите пред Лицензионната комисия

Константин Баждеков призна, че Левски е постигнал договорки с футболисти, треньори и отбори, а на други е платил

Левски подаде документите пред Лицензионната комисия

Ръководството на Левски подаде своите документи в Лицензионната комисия в Българския футболен съюз. „Сините“ се надяват, че ще бъдат изрядни,з а да получат лиценз, както за европейските турнири, така и за вътрешните надпревари.

Тази сутрин оставаха около половин милион лева като задължения, които "сините" трябваше да покрият, за да бъдат изрядни за лиценза.

„Преди малко сме входирали необходимите документи, изпълнили сме всички изисквания, приложили сме различни обяснителни записки и споразумения, платежни документи. Много усилия положиха от администрацията и помощта от привържениците, доста мобилизиращо се отрази датата на лицензирането. Искам да благодаря на всички и на кампанията „Левски е твой”, която продължава да действа до 24 май, за да изпълним тези ангажименти, които поехме и намерихме разбирания от бивши треньори, футболисти, клубове, които приеха и разсрочване на част от задължения”, каза Баждеков пред „Дарик”.

„Към момента над 800 фенове дариха пари и в Панагюрище в момента тече среща на хора с представители на клуба. Кампанията е на ход и в момента и в офиса постоянно има хора с различни суми, в зависимост от възможностите, което е радващо”.

Левски е дал част от парите на Локомотив Пловдив, което е добра новина и за „смърфовете“, които също имат големи проблеми с лиценза.

„Сериозна част от тази сума е платена към днешна дата. Голяма част от останалата ни мобилизира всички, за да продължим да работим и Левски да може да участва във всички първенства и турнири. Помощта на хората ме кара да съм по-спокоен и уверен. Нека хората, които реално имат възможност и желание, да го направят. Левски е в трудна ситуация и трябва да помогнем. На Локо (Пд) сме платили част от задължението, имаме споразумение с тях. В момента има няколко позиции, които все още не сме изчистили. Разговорите продължават. В близките дни мисля, че можем да постигнем договорка и с тези, с които не сме се договорили”, добави Баждеков.

Берое пусна билетите за Пирин

Пропуски могат да се купяк както онлайн, така и каси на eventim

Ботев (Пд) си върна халф

Красиан Колев игра под наем в Хебър

Етър отрече за преговори с нови собственици

Вижте какво съобщиха от Велико Търново

Черно море няма шансове на Герена

Вижте подробности

Официално: Ботев (Пловдив) се раздели с директор

Вижте какво съобщиха „жълто-черните“

Малшанс: България загуби с дузпи финала в Лига на нациите

Националният ни отбор по мини футбол остана на косъм от първия си голям трофей

Бройката на чужденците в елита остава същата

Клубовете са се обединили около идеята, че сегашните правила работят

Караманджуков: Ние и още 4 клуба бяхме за намаляване на отборите в efbet Лига

Спортният директор на Лудогорец коментира срещата в централата на БФС

След срещата в БФС: Efbet лига остава с 16 отбора

Това заяви Филип Филипов в Бояна

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки