Новото попълнение на Левски: "Сините" фенове са претенциозни, но ще ги направя щастливи (видео)

Тодор Христов даде изчерпателно интервю пред чакащите го журналисти на стадион "Георги Аспарухов", минути след като официално сложи подписа си върху 3-годишния си договор със "сините"

Новото попълнение на Левски: "Сините" фенове са претенциозни, но ще ги направя щастливи (видео)

Новият полузащитник на Левски Тодор Христов даде изчерпателно интервю пред чакащите го журналисти на стадион "Георги Аспарухов", минути след като официално сложи подписа си върху 3-годишния си договор със "сините", предаде репортер на Novsport.com.

 

Халфът отказа да коментира детайли по сделката, както и да посочи причини, поради които предпочете Левски пред ЦСКА. Христов сподели своите очаквания от предстоящата работа с новия си тим и изрази надежда, че ще зарадва феновете и ръководството на клуба с играта си.

 

"Разбира се, че съм доволен, че подписах с Левски. Това винаги е било мечта за мен и се радвам, че съм тук и ми се дава тази възможност. Това не е причина да откажа на ЦСКА. Двата случая нямат нищо общо. Ще бъда откровен, не съм имал кой знае какви предпочитания, но Левски е може би най-голямото име в България. Нещата са доста сериозни и се надявам да оправдая доверието към мен." - заяви Христов.

 
"Не ме притеснява конкуренцията в Левски. Винаги, когато човек прави крачка напред има препятствия и трудности, но един разумен човек, който знае как да постъпи във всяка ситуация може да се справи. Искам благодаря на Илиан Илиев за добрите думи, които е казал за мен и да му пожелая успех, защото е един човек и треньор, който заслужава да постига успехи. Искам да благодаря и на Берое като клуб, на ръководството и на публиката и да им пожелая успех." - отдаде дължимото на бившия си тим полузащитникът.
 
"В който и отбор да си е важно как играеш. Но по-скоро този трансфер е крачка напед за мен към националния отбор. Нормално е феновете на Левски да са претенциозни. Това е отбор, който във всеки един мач без изключение се бори за победа и се бори за всяка една възможна титла. Това от друга страна ме амбицира да ги накарам да бъдат щастливи."
 
"Левски или ЦСКА, това е въпрос на лични разбирания и предпочитания. Ако трябва да бъдем честни и двата отбора са крачка напред, но при така създалата се ситуация в българския футбол, Левски е на доста по-добро място. Всеки си избира как да гледа на мен, но се надявам да показвам, това което трябва и да спечеля хората на моя страна."
 
"Работил съм доста през времето и съм давал всичко от себе си през цялото време. Нормално е това по някое време да се възнагради и да стигнеш до ниво, което ти е било мечта. Било ми е трудно, но в крайна сметка си е заслужавало."
 
"Рано е да се говори за чужбина, нека мине малко време, да свикна с отбора на Левски и да направя добри мачове. Господин Баждеков ми пожела успех, което означава, че ако аз имам успех и Левски ще има успех. Те се борят за всичко, както е нормално да бъде. Аз също му го пожелах и се надявам по някое време да се осъществат тези неща." - завърши новото попълнение на Левски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки