Стойчо Стоев: Имаме набелязани футболисти от Пирин за Миньор

Не бива в Благоевград да се сърдят на играчите, че се разпръснаха по други отбори, каза треньорът на перничани пред Novsport.com

Стойчо Стоев: Имаме набелязани футболисти от Пирин за Миньор
Треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев заяви, че има набелязани футболисти от Пирин за лятната селекция на „чуковете”, но на този етап не пожела да разкрие конкретни имена.

„Разбира се, че следим играчи на Пирин и към някои от тях проявяваме сериозен интерес. Вече сме провели разговори с някои от тях, с други предстои да разговаряме. На този етап няма нищо конкретно обаче и имена немога да обявя. Не бива обаче в Благоевград да се сърдят на играчите, че се разпръснаха по други отбори. Все пак те не са виновни за случващото се с Пирин и е съвсем нормално да искат да се развиват”, каза Стоев пред Novsport.com.
 
Наставникът на „жълто-черните” добави, че Миньор ще запази гръбнака на отбора и през новия сезон.
 
Почти сигурно защитникът Даниел Златков, който през зимата бе на проби в Макаби (Хайфа), ще продължи да играе за тима от Перник и през следващия сезон.
 
В заключение той обяви, че се е отказал от привличането на нападателя Даниел Дюлгеров от втородивизионния Септември (Симитли).
 

Миньор (Перник) стартира лятната си подготовка на 27 юни. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки