1. Novsport
  2. Втора лига
  3. Добруджа замина за Трявна с куп контузени футболисти

Добруджа замина за Трявна с куп контузени футболисти

Близо до подписване на договори с добричлии са и двамата юноши на Черно море Веселин Тачев и Любомир Михалев, които карат проби в отбора

 Добруджа замина за Трявна с куп контузени футболисти

Отборът на Добруджа е вече в Трявна, където ще проведе вторият етап от лятната си подготовка. В тимът воден от Валентин Ангелов има доста проблеми с контузени футболисти. Това са Явор Колев, Венци Желев, Калоян Коев и Преслав Пасев. Опитният нападател Павлин Тодоров вече е възстановен, но все още няма да се избързва с неговото включване в предстоящите две контроли тази седмица.

Първата от тях е в сряда срещу старият познайник Светкавица (Търговище), чиито отбор от новият сезон ще се подвизава в "А" група. Втората контролна среща за "добруджанци" ще е с Тунджа (Ямбол) и ще се играе в събота.

Междувременно стана ясно, че близо до подписване на договори с добричлии са и двамата юноши на Черно море Веселин Тачев и Любомир Михалев, които карат проби в отбора. И двамата млади състезателя до момента правят добро впечатление с изявите си, но все пак треньорът Вальо Ангелов иска да ги види и в предстоящите няколко контроли, преди да  бъдат привлечени.