Даксон се връща в Локомотив

Локомотив вече е в лагера си край Инсбрук, тази вечер проведе първа тренировка

Даксон се връща в Локомотив

Бразилецът Даксон да Силва е близо до завръщане на Лаута, съобщиха от клубното ръководство днес. През последните няколко дни кариоката е бил в България, като от този факт се е възползвал спортно-техническият директор Бранко Милованович, който е е успял да се срещне с бившия играч на „смърфовете”. След консултации със собственика Константин Динев е твърде вероятно техничният, но своенравен халф да се появи в Австрия, където отборът ще на подготовка в следващите десет дни.

Малко след 18.00 ч. местно време, клубният автобус пристигна в хотел „Ландхотел Рехшен” до Исбрук и след кратка почивка се проведе и първата тренировка в подножието на Алпите. Пътуването от летището в Бергамо до заветната цел обаче бе тежко. Рейсът бе спрян от патрулиращи полицаи, а в последствие мисията по откриването на хотела се оказаха тежка задача.

Въпреки динамичния ден, треньорското ръководство проведе първа тренировка на австрийска земя, в която се включи и французинът Юнес Бенджелюн, който също от днес е част от отбора. Защитникът се прибра за лечение във Франция веднага след проверката срещу Волос, на която разтегна коленни връзки.

Утре сутрин старши-треньорът Драган Канатларовски ще проведе лека сутрешно тренировка, а след обяда автобусът ще потегли на 130-километров преход до Фухтал, където ще се проведе първият контролен мач срещу отбор на германския Волсбург. Началото на срещата е 19.00 ч. българско време.

В приложеното видео можете да видите пристигането на "черно-белите" в хотела си, както и кадри от първата им тренировка, предоставени от пресслужбата на Локомотив.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки