Арсенал и Тотнъм се състезават за подписа на Бартън

Съперниците от северн Лондон се опитват да подпишат с 28-годишния футболист, който се предполага, че ще напусне "Сейнт Джемсис Парк"

Арсенал и Тотнъм се състезават за подписа на Бартън

Тотнъм и Арсенал оглавяват надпреварата за подписа на играча на Нюкасъл Джоуи Бартън, на когото му беше казано, че може да напусне клуба като свободен агент, според наглийската преса.

Хари Реднап разкри, че има интерес към Бартън, само след като намеренията му да привлече Скот Паркър не се осъществиха, докато Арсен Венгер наблюдава англичанина от дълго време.

Въпреки интереса към двата отобра от северен Лондон, Астън Вила, Блекбърн, Фулам и Стоук също проявяват интерес към полузащитника, на когото му остава още една година от договора с Нюкасъл.

Джоуи Бартън си позволи да критикува отбора, казвайки, че в него липсва амбиция за каквото и да е. Футболистът стигна и по-далеч, като разкритикува и самия мениджър Хосе Енрике и неговата трансферна политика, наричайки я "върха на айсберга".

В понеделник Барътн публикува следното изявление на личния си Туитър профил: "Някъде по високите етажи на Нюкасъл, са решили, че съм персона нон-грата. Един ден бордът може и да разбере какво символизира тази фланелка. ЧЕСТ и ГОРДОСТ. Благодаря ви за непрестанната подкрепа."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки