„Сините” фенове искат детски билети от 1 лев

Феновете на Левски призоваха ръководството на клуба да преразгледа решението си за прописките

„Сините” фенове искат детски билети от 1 лев

Феновете на Левски призоваха ръководството на клуба да преразгледа решението си за цените на билетите. "Сините" привърженици настояват да има пропуски от 1 лев за деца, а ето и цялото им обръщение:

„Клубът на привържениците на Левски „София-Запад“ настоява ПФК Левски да преразгледа намерението си, според което през настоящия футболен сезон няма да има преференциални детски билети на цена от 1 лев.

Преференциалният билет беше въведен през изтеклия злополучен сезон и целта му бе да насърчи посещението на домакинските мачове от страна на подрастващите. Децата са нашето бъдеще във всеки един аспект на живота. В това число и на Левски.

С премахването на детския билет новото ръководство на ПФК дава отрицателен сигнал относно т. нар. „производство на Левскари“. Тази дейност, която е в прерогативите на всеки един клуб, беше тотално занемарена от старата управа на ПФК.

„София – Запад“ с дълбоко огорчение констатира, че наследниците на Тодор Батков не показват развитие в мисленето си по този наболял въпрос.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки