Искаме победи с разлика във В група, заявиха "армейските" фенове (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Това ще бъде една от основните ни задачи – да бъдем сериозен коректив на ръководството”

Искаме победи с разлика във В група, заявиха "армейските" фенове (ВИДЕО+СНИМКИ)

Привържениците на ЦСКА изразиха очакванията си за победи с разлика във В група през новия сезон. Представители на „Офанзива”, „Сектор Г” и „Animals” обявиха, че всички фенове на „червените” силно ще подкрепят отбора и подчертаха, че една от основните им задачи е да бъдат коректив на новото клубно ръководство.

 

„Да, това ще бъде една от основните ни задачи – да бъдем сериозен коректив и да следим дали се спазват обещанията. Няма как да се бъркаме в управлението на клуба, но наистина ще има сериозно наблюдение. За новия собственик, който се нае с една изключителна тежка задача, се надяваме да не допуска такива големи харчове и да се трупат дългове”, каза Павел Маринов от „Фен клуб Сектор Г”.

 

„Ако имаме такъв човек в УС, представител на привържениците, би било много хубаво. Така ще се знае каква е ситуацията. Но ръководството покаже във времето че покаже че работи правилно и прозрачно, няма да е нужно. Трябва да се спечели доверието на хората с действия”, добави Мартин Медаров от „Офанзива”.

 

„Ние всички сме фенове на ЦСКА, стадионът е за всички, не само за организираните фенове. Никога не е имало разединениея, конфликти. Няма господство при нас, има демокрация. Силно се съмнявам, че тези които искаха ЦСКА в А група, ще няма да обичат повече отбора”, допълни Маринов.

 

Досега към В група не е имало такъв интерес и съдиите може би заради са си позволявали своеволията, които са характерни за долните дивизии, добавиха феновете.

 

„За нас съдийството във В група не трябва да е проблем. Ако искат и шест съдии да викнат. Всеки мач трябва да бием с разлика. Мисля, че доста добър отбор се оформя. Не знам до колко ще им тежи, че ще очакваме всеки мач да побеждават убедително”, каза Миро Василев от „Animals”.

 

„Не трябва да има никакво подценяване във В група. Винаги до последно трябва да се играе за победа. Навсякъде, където ще играе ЦСКА, ще бъде интересно. Но най-вече с Миньор (Перник)”, единодушни бяха представителите на фен-организациите.

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки