Венгер: Щом вкарваме по шест гола, значи нямаме спешна нужда от нападател

Венгер вярва, че този сезон може да е най-силният за Йозил

Венгер: Щом вкарваме по шест гола, значи нямаме спешна нужда от нападател
Месут Йозил е способен да направи най-силния си сезон с екипа на Арсенал през престоящата кампания, предрече мениджърът Арсен Венгер. Йозил бе сред най-впечатляващо представилите се играчи на Арсенал при разгрома с 6:0 над Лион.

„Дали това може да е най-добрият му сезон? Да. Той започна трудно при нас, но бавно спечели феновете на своя страна. Той пропусна цялата първа част на миналия сезон и се върна на най-доброто си ниво през втората част от сезона – да се надяваме, че ще може да изиграе пълен сезон сега”, сподели Венгер след убедителния успех над френския вицешампион.

Директорът на Арсенал Лорд Харис увери по-рано тази седмица, че Венгер ще бъде подкрепен от ръководството, ако иска да счупи трансферния рекорд на клуба, за да привлече нов нападател.

„Когато вкарваш шест гола, не се нуждаеш отчаяно от нападател”, успокои топката Венгер. „Вкарахме четири гола във финала за ФА Къп, създаваме много положения и вкарваме голове. Отворени сме към нови идеи, всеки търси нещо на пазара и много клубове разполагат с много, много пари”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки