Гонзо: Много сме далеч от титлата

Чакат "да" от крило днес

Гонзо: Много сме далеч от титлата

Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви пред „Меридиан Мач", че отборът ще търси максимума от предстоящия мач с Лудогорец, но и демонстрира реализъм в сравнението между двата клуба в момента.

„Със сигурност излизаме за победа в Разград. Левскарите трябва да вярват, че каквито и трудности да има в отбора, никой няма да допусне примиренческо поведение", отсече Гонзо.

Той обаче е на мнение, че в момента „сините" са далеч от момента, в който да се върнат към традиционната си роля на фаворит за титлата.

„Трудно може да се конкурираме с Лудогорец чисто финансово. Всички виждат разликата по това какви футболисти привличат те и какви търсим ние. Знаете, че за нас приоритет са свободни футболисти за малки заплати. Трудно е да се срещнем в тази ситуация. Нашите предимства обаче са свързани с публиката, самочувствието и цялостният манталитет на клуба. Целта е до една-две години да се борим с тях с наши юноши и млади чужденци, които привличаме", каза още Георги Иванов. 
 

Шефът хвали младите, искат да събират точки със зъби и нокти

 

„Изключително съм доволен от хората, които играят. Младите момчета носят отговорността в този труден период. Те показват желание добри неща и потенциал. Ние искаме в тези първи четири-пет кръга до паузата за националните отбори да събираме точки със зъби и нокти. След това ще направим една мини-подготовка, за да може играчите, които закъсняха и се включват по-късно да подобрят своите физически и технически показатели. С картотекирането на двамата нападатели и с взимането на двамата външни футболисти Левски ще бъде окомплектован като състав. Тогава ще имаме много повече опции и дълбочина на отбора.”
 
Чакат "да" от крило днес
 
В Левски очакваха до късно снощи или най-късно днес отговор от един набелязаните за ново крило футболисти. По-вероятно е това да е Либан Абди, който водеше преговори с шефовете на Ризеспор по оформянето на раздялата им.

„До края на деня или най-късно утре (б. р. -днес) трябва да получим отговор за единия желан футболист. Двамата футболисти, с които преговаряме от една седмица имат договори и правим всичко възможно да ги прекратят, за да можем да ги вземем без пари. Много е трудно да вземеш свободни играчи без пари, а след това да ти дават класа", обяви Гонзо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки