Левски обяви подробности за билетите и организацията около мача с Юргорден

Продажбата на билетите ще се проведе в три етапа

Левски обяви подробности за билетите и организацията около мача с Юргорден

От ръководството на Левски официално обявиха цените на билетите за юбилейния мач срещу Юргорден.

• Цените на билетите за мача Левски – Юргорден на 10 октомври 2015 г. от 16 часа на стадион „Васил Левски” са както следва:
Сектор А – 19 лева
Сектор Б – 7 лева
Сектор В – 14 лева

Билети за Сектор Г ще се продават само при изчерпване на количествата за другите три сектора.

Продажбата на билетите ще се проведе в три етапа. Тя ще започне на 16 септември (сряда), когато само записалите се в Клуб „50” ще могат да си купят допълнителни билети при ограничение от 5 билета на човек. Те ще удостоверяват членството си в Клуб „50” чрез поканата за мача, която дотогава ще са получили. От 21 септември (понеделник) продажбата на билети ще бъде отворена за членове на НКП и Тръст „Синя България” също с ограничение от 5 билета на човек. На 23 септември останалото количество билети ще бъде пуснато в свободна продажба.

• Продажбата на билети ще се осъществява от „Тикетпро”.

• Покани за ВИП-ложите няма да се продават, освен в случаи, че не останат такива след края на кампанията за Клуб „50”. Достъпът до ложите ще има само чрез Клуб „50” и на принципа „Първи по време, първи по право”. Местата в ложите ще се запълват съобразно записването в дарителската кампания и постъпването на дарението. Блокове „8” и „9” в Сектор „А” на стадиона също ще бъдат включени в Клуб „50”, след изчерпването на капацитета на останалите ложи. Цената на останалите след края на кампанията за Клуб „50” покани ще бъде 50 лева.

Абонаментни карти на ПФК Левски за сезон 2015-16 няма да важат за този мач.

Клуб „50”
• Над 500 левскари запазиха вече места в Клуб „50”. Максималният брой членове ще бъде 1914.
• Половината от лимитираната серия специални екипи, произвoдство на Joma, с които Левски ще играе в мача с Юргорден вече е резервирана. Наличните размери са S, M, L, XL, 2XL, 3XL.

• Членовете на Клуб „50” ще получат безплатно два сувенира: специална значка за събитието и преиздадената програма от първия мач на Левски в европейските турнири срещу Юргорден през 1965 г. Тези два сувенира няма да се пускат в свободна продажба, а ще бъдат предназначение само за членовете на Клуб „50”, или хората, които с участието си в кампанията ще направят възможно това събитие.

• Записването в Клуб „50” става на стадион „Герена” в административния офис на Левски, магазина на НКП на бул. „Тодор Александров” 23, на телефон 0883551195 или имейл [email protected]. Желаещите трябва да посочат три имена, телефон за контакт и адрес.

• Заплащането на таксата от 50 лева става в административните офиси на Левски на „Герена”, магазина на НКП или някой от следните начини:

БАНКОВ ПРЕВОД
Консорциум "Левски Европейски"
IBAN: BG37UNCR70001522362509
Уникредит Булбанк АД
PAYPAL: [email protected]
SKRILL: [email protected]

еPay:
Клиентски номер на получателя (КИН): 1522366045
Мобилен телефон: 0883 55 11 95
E-mail на получателя на плащането: [email protected]

Заплащането на таксата се извършва до 3 дни след резервацията на място в Клуб „50”.

• Един от членовете на Клуб „50”, определен чрез жребий, ще получи награда от ПФК Левски, която е безплатно пътуване с отбора за мач от европейските турнири.
• Фенклубът на Левски, който има най-много записани членове на Клуб „50” ще спечели безплатен транспорт за мача с Юргорден в предизвикателството на НКП.

Организацията на мача
:
• Организатор на честванията на 50-годишнината от първия мач на Левски в европейските турнири е Консорциум „Левски Европейски”. Той е създаден специално за тази цел от Тръст „Синя България” и Национален Клуб на Привържениците на Левски. Организационният комитет включва по двама представители на тръста (Васил Колев, Десислава Джерманска) на НКП (Степан Хиндлиян, Николай Козарски) и един на ПФК Левски (Константин Баждеков).

• Всеки договор, сделка, отчет или финансова транзакция на Консорциума се нуждае от верифицирането чрез подпис задължително на председателите на двете левскарски организации Васил Колев (Синя България) и Степан Хиндлиян (НКП).

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки