Множество кадрови проблеми в Добруджа преди мача с Локо (ГО)

Множество кадрови проблеми съпътстват Добруджа преди съботното домакинство срещу Локомотив (Горна Оряховица) от 6-ия кръг на "Б" група,

Множество кадрови проблеми в Добруджа преди мача с Локо (ГО)
Множество кадрови проблеми съпътстват Добруджа преди съботното домакинство срещу Локомотив (Горна Оряховица) от 6-ия кръг на "Б" група, предаде радио "Добруджа". Даниел Генов има спукана костица на глезена и ще отсъства минимум 3 седмици, заяви на пресконференция днес помощник треньорът Стефан Славов. Николай Илиев има възпаление на хрущяла, като предстои да премине преглед при лекаря с Лудогорец и се очаква да бъде пълноценен чак след паузата в първенството. Освен това заради наказания мачът пропускат капитанът Кристиян Димитров и вратарят Димитър Илиев. Димитър Илиев се представяше на много добро ниво в мачовете досега и ще липсва, призна Славов, но се надява Павел Петков да го замести подобаващо. Липсата на Димитров също е оказала влияние на резултатите в последните два мача, смята пом. треньорът. Той призна, че през седмицата акцентът в подготовката е паднал върху завършващата фаза заради проблема с отбелязването на головете. За предстоящия съперник Славов каза, че са направили нужното разузнаване. Разузнали отбора. Чака ни труден мач с един добър отбор, с добър треньор – Сашо Ангелов, с когото сме играли заедно в Добруджа, каза още специалистът.
 
За привлечените в отбора Дяко Дяков, Славов каза, че 17-годишният нападател има хубави качества. Ще бъде полезен както на мъжкия отбор, така и на юношите. Трябват ни такива футболисти като него и Симеон Митев. Убеден съм че до две години те ще бъдат титуляри в отбора. Лошото е, че не виждам други попълнения от школата на този етап, коментира още помощник треньорът.
Днес на пресконференцията присъства и халфът Галин Димов. Той също е пропуснал няколко тренировки заради болки. От днес вече тренира на облекчен режим и се надява до събота травмата в събота да се появи в игра, дори и като резерва. Той се надява на победа срещу Локомотив, с която да излязат от тази мини криза. Според него в последните три мача, единствено със Созопол са заслужавали да загубят.
 
Мачът Добруджа – Локомотив е на 29 август, от 18.00 часа на стадион „Дружба”.


За да могат да отшумят контузите, за момента не са предвидени контролни срещи в предстоящата пауза на първенството.  

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки