Селимински пред Novsport.com: Бойкотът в Доростол е организиран от доста дълбоко място

Въпреки разгромната загуба от Нефтохимик, наставникът на силистренци е убеден, че отборът ще запази мястото си в Източната „Б” група

Селимински пред Novsport.com: Бойкотът в Доростол е организиран от доста дълбоко място
Отборът на Доростол 2003 записа разгромна загуба като гост на Нефтохимик с 1:7, но десетима от титулярните футболисти на силистренци са отказали да пътуват за Бургас.
 
Поради тази причина Доростол излезе на стадион „Червено знаме” в доста експериментален състав, в който преобладаваха юноши на отбора, а един от тях дори е бил на 16 години.
 
Потърсихме наставника Самир Селимински, който изясни причините за странния бойкот на неговите футболисти, въпреки победата срещу лидера Любимец в предишния кръг.  
 
„Няма как да го скрием това нещо. Явно нещата са организирани от доста дълбоко място. Наистина десетима човека отказаха да пътуват за мача с Нефтохимик. Ние бяхме принудени да ползваме юноши от школата, дори едното от момчетата беше набор ’95-а година, така че аз съм доволен от това, което направи отбора, независимо от големия резултат.” – заяви Селимински.
 
„Ние имаме да получаваме една премия за победата над Любимец. Половината е дадена, а другата половина ще бъде изплатена през следващата седмица. Проблемът за мен е много дълбок, заради интригите, които се плетат в клуба от ръководството и от предишното треньорско ръководство, които явно са били на много добра ясла в Доростол. Те излъгаха футболистите и виждайки победата над Любимец станаха по-агресивни. Мисля, че през тези седмици, в които сме в Силистра, показахме, че можем да работим и да вдигнем отбора. Нещо невероятно става в града. Сигурно ще свикаме специална пресконференция утре, за може да изясним всичко, което става.” – каза още треньорът на Доростол.
 
”Мисля, че нещата не са тайна за никого. Никой не обича да се труди и да печели, всеки обича на хляба мекото. Въведохме чисти взаимоотношения и ред, с който искахме да печелим с феърплей. Но на някои хора не им харесва. Утре ще говорим с имена. Също така съм разочарован от почетния президент Милен Пенчев, защото аз се върнах да помагам в Силистра заради него, а той не ме подкрепи.” – допълни специалистът.
 
„Аз също не съм получил две заплати, обещани от г-н Пенчев и треньорското ръководство, но ние си вършим работата. Момчетата също не получават, но явно бойкотират. Явно всичко е режисирано и с някаква цел.” – каза още бившият наставник на Академик (София).
 
„Аз успокоих момчетата, защото и Арсенал падна с 8:2, така че няма страшно. Въпросът е, че туморите трябва да бъдат изрязани, за да може отборът да започне на чисто и да има морал.”- обясни треньорът на силистренци.
 
„Сигурен, че ще се задържим в „Б” група. Това е нашата цел. Искам да поздравя младите момчета, които взеха участие в мача. Мисля, че нас не ни е страх от трудности. Нищо лошо не е станало. Имаме доста мачове докрая, така че ще направим всичко възможно да останем в „Б” група.” – убеден е Самир Селимински.
Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки