Наско Узунов пред Novsport.com: Мачът с Левски ще остане на Герена (аудио)

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Аатанас Узунов заяви в интервю за Novsport.com, че наистина от щаба на „смърфовете” са внесли предложение в БФС срещата от XII кръг на „А” група с Левски да се играе в Стара Загора, но най-вероятно то няма да бъде прието

Наско Узунов пред Novsport.com: Мачът с Левски ще остане на Герена (аудио)

Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Аатанас Узунов заяви в интервю за Novsport.com, че наистина от щаба на „смърфовете” са внесли предложение в БФС срещата от XII кръг на „А” група с Левски да се играе в Стара Загора, но най-вероятно то няма да бъде прието. Причините са, че президентът на футболния съюз няма правомощията да отменя решения на дисциплинарната комисия.

 
Припомняме ви, че дисципа наложи санкция на Левски от един мач без публика, заради боя между феновете и полицията, след края на дербито с ЦСКА.
 
„Силно казано е, че искаме двубоя с Левски да се играе в Стара Загора. Гледаме, че мачът е предвиден за телевизия и разглеждаме стадиони, които имат осветление. Това са Ловеч и Стара Загора. Естествено, че ще искаме срещата да се играе на друг стадион, с публика. Такъв е нормативният документ, по който трябва да работи дисциплинарната комисия”, коментира Узунов.
 
„Доводите ни се приемат, но в крайна сметка мисля, че ще останат глас в пустиня. Има решения на дисциплинарната комисия, които не са в правомощията на президента. Решение, на която и да е комисия, се отменя от изпълкома, а той мина. Така че няма кога, въпреки че ние представихме документи и пострадалите полицаи също”, допълни още той.
 
„От Левски не срещаме подкрепа. Разговаряхме, че е по-удачно да се играе пред публика, предложихме и вариант. Така, както искат и феновете на тима, но не мога да ви кажа как ще постъпят колегите от Левски, все пак те са отборът домакин и те вземат решенията. До час- два, ако има промени ни казаха, че ще ни уведомят. Два дена се занимавахме да установим нещо, но лошото е, че самата комисия не е обърнала внимание на тези неща”, завърши бившият съдия.
ОФИЦИАЛНО: Пирин е с нови собственици

Управлението преминава в ръцете на Георги Спасов

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки