Отстраниха осемте футболисти на Пирин (ГД), бойкотирали отбора

Президентът на клуба Благомир Томов излезе с официално становище

Отстраниха осемте футболисти на Пирин (ГД), бойкотирали отбора

Осемте футболисти на Пирин (Гоце Делчев) са бойкотирали мача от 9-ия кръг на Югозападната В група заради неизплатена една заплата, а от днес те са остранени от отбора. Решението им за бойкота е взето в събота, ден преди домакинството на Ботев (Ихтиман). В крайна сметка срещата завърши 3:3, като гоцеделчевци излязоха почти изцяло с юношите, които бяха много по-добрия отбор, но наивност и грешки на младостта им попречи да запишат победа. 

 
Президентът на клуба Благомир Томов излезе с официално становище, в което отговаря и на нападките на кандидат-кмет. "На 03.10.2015 г. изпълнителният директор на клуба ми съобщи, че шест от футболистите на отбора отказват да участват в предстоящия на следващия ден футболен мач. Срещнах се с тях и разбрах, че причината е неизплащането на 1 месечна заплата, която те, заедно с останалите момчета следваше да получат на 25.09. Факт е, че има закъснение 8 дни. Ако цената на морала е 500 лева или 8 дни закъснение...
 
"Никога не съм казвал, че в отбора всичко е наред. Напротив, многократно съм говорил публично за задълженията към държавни институции, треньори и футболисти с факти и числа. Задълженията към Националната агенция за приходите към момента са в размер на 211 000 лева. Имаме споразумение за разсрочването им. Заплатите в клуба, както стана ясно, се изплащат, макар и с няколкодневно закъснение", се казва в официалното становище на президента на клуба, който преди две години играеше в "А" група. 
 
Томов е нападан от кандидата за кмет Георги Андонов, който в определен период също е бил в управата на Пирин (ГД). Томов отговаря, че е поласкан от интереса на Андонов към градския отбор, макар и веднъж на четири години. По-долу президентът разкрива и сумата, поради която Пирин (ГД) е бил изхвърлен в аматьорския футбол. Мотивите на Лицензионната и Арбитражната комисия на БФС бяха задължения към НАП - 137 400 лева. Вече втора година гоцеделчевци играят във "В" група, а миналата година завършиха на 3-о място.
Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки