1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. 7 лева за феновете на Левски за мача в Банско

7 лева за феновете на Левски за мача в Банско

Домакините пък ще плащат по 5 лева, за да гледат сблъсъка

7 лева за феновете на Левски за мача в Банско
Ръководството на втородивизионния Банско възнамерява да сложи 7 лева цена на билет за феновете на Левски за предстоящия мач от втория кръг за Купата на България. Това заяви изпълнителният директор на тима Красимир Горанов.

Жребият  и тази година отреди "сините" от София да гостуват на 23 ноември (сряда) от 13.30 часа на стадион "Свети Петър" в курортното градче, в мач от 1/16-финалите на този турнир.Очаква се билетите да бъдат пуснати в продажба още в понеделник.

Билетите за привържениците на домакините ще бъдат на цена от 5 лева. В миналогодишния двубой билетите за домакините струваха 3 лева, а тези за гостите 5 лева.

И тази година не се очаква да има екскурзия за „сините” привърженици от столицата, феновете ще пътуват с лични возила. 

Секторът за гости на стадион „Свети Петър” може да побере 600 фена, но миналата година се наложи да бъдат пуснати още 100 допълнителни билета заради големия интерес към мача.

В миналогодишния двубой Левски спечели с 3:1 и продължи напред в турнира. Два гола за „сините” вкара звездата на отбора тогава Гара Дембеле. Слави Шопов си отбеляза автогол, а Павел Петков вкара почетното попадение за домакините.

Преди мача с Левски за Купата, на Банско предстои домакинство в събота на Спортист (Своге) от 13-ия кръг на Западната „Б” група.